Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 15.04.2019. | objavio Plusonline

0

Uspeh GK”Soko” na takmičenju u Kruševcu

U nedelju je u Kruševcu održano I kolo C programa u muškoj i ženskoj  sportskoj gimnastici. Takmičenje je organizovano pod okriljem Gimnastičkog Saveza Jugoistočne Srbije i DGK Napredak Kruševac.

Pirotski takmičari GK “SOKO” uspeli su da se domognu priznanja u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. U ženskoj sportskoj gimnastici Ekipa kadetkinja osvojila je 1. mesto ekipno u sastavu Nadja Djorev, Andjela Mladenović i Vera Pešić, gde se u pojedinačnoj  konkurenciji Nadja Djorev okitila zlatnom medaljom a Andjela Mladenović bronzanom što predstavlja sjajan uspeh naših takmičarki koje imaju dugogodišnje iskustvo. U kategoriji omladinki Marija Jovanović i MiIica Aleksić nastupile su pojedinačno ali nisu uspele da se domognu medalja u izuzetno jakoj pojedinačnoj konkurenciji. Kategorija starijih pionirki u sastavu Petra Panić, Hristina Kamenović, Danica Pejcić, Sofija Nikolić i Lara Madić,  zauzela je 9. mesto ekipno sto u ovom trenutku predstavlja maksimum ali i puno postora za napretkom u nastavku sezone. 

Na ovom takmicenju jedna od sutkinja bila je Nadja Panić, naša aktivna seniorka iz A programa.


U muškim kategorijama u kategoriji kadeta naš klub ekipno je zauzeo I mesto u sastavu Marko Rančić, Milos Rančić, Jani Delale i Nikola Igić gde su i pojedinačna odličja stigla u Pirot. U kategoriji starijih pionira ekipa u sastavu Luka Todorović, Aleksa Todorović i Janko Živkovic zauzela je III mesto. Kategorija pionira u sastavu Andrija Jovanović, Andrija Petković , Djordje Simonović,  Pavle Simonović i Mihajlo Golubović zauzela je IV mesto ekipno.


Ovim takmičenjem završeno je prolećno kolo u C programu gde su postignuti jako dobri rezultati koji nam daju sjajnu potporu u nastavku takmičarske sezone , sledeće nedelje očekuje nas početak takmičenja u A programu na nivou regiona u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici .  

Tekst i foto GK “SOKO”

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline