AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 15.04.2019. | objavio Plusonline

0

Uspeh GK”Soko” na takmičenju u Kruševcu

U nedelju je u Kruševcu održano I kolo C programa u muškoj i ženskoj  sportskoj gimnastici. Takmičenje je organizovano pod okriljem Gimnastičkog Saveza Jugoistočne Srbije i DGK Napredak Kruševac.

Pirotski takmičari GK “SOKO” uspeli su da se domognu priznanja u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. U ženskoj sportskoj gimnastici Ekipa kadetkinja osvojila je 1. mesto ekipno u sastavu Nadja Djorev, Andjela Mladenović i Vera Pešić, gde se u pojedinačnoj  konkurenciji Nadja Djorev okitila zlatnom medaljom a Andjela Mladenović bronzanom što predstavlja sjajan uspeh naših takmičarki koje imaju dugogodišnje iskustvo. U kategoriji omladinki Marija Jovanović i MiIica Aleksić nastupile su pojedinačno ali nisu uspele da se domognu medalja u izuzetno jakoj pojedinačnoj konkurenciji. Kategorija starijih pionirki u sastavu Petra Panić, Hristina Kamenović, Danica Pejcić, Sofija Nikolić i Lara Madić,  zauzela je 9. mesto ekipno sto u ovom trenutku predstavlja maksimum ali i puno postora za napretkom u nastavku sezone. 

Na ovom takmicenju jedna od sutkinja bila je Nadja Panić, naša aktivna seniorka iz A programa.


U muškim kategorijama u kategoriji kadeta naš klub ekipno je zauzeo I mesto u sastavu Marko Rančić, Milos Rančić, Jani Delale i Nikola Igić gde su i pojedinačna odličja stigla u Pirot. U kategoriji starijih pionira ekipa u sastavu Luka Todorović, Aleksa Todorović i Janko Živkovic zauzela je III mesto. Kategorija pionira u sastavu Andrija Jovanović, Andrija Petković , Djordje Simonović,  Pavle Simonović i Mihajlo Golubović zauzela je IV mesto ekipno.


Ovim takmičenjem završeno je prolećno kolo u C programu gde su postignuti jako dobri rezultati koji nam daju sjajnu potporu u nastavku takmičarske sezone , sledeće nedelje očekuje nas početak takmičenja u A programu na nivou regiona u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici .  

Tekst i foto GK “SOKO”

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline