Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 17.05.2019. | objavio Plusonline

0

Uskoro sednice Gradskog veća i Gradske skupštine

Danas oko 12,30h dobili smo informacije o sednicama Gradskog veća i Gradske skupštine. Sednica Gradskog veća će se održati u utorak, 21. maja  u 10 h .  Gradska skupština zasedaće  u petak, 24. maja  u 10 časova.

Odbornici će, pošto većnici budu analizirali ovu značajnu temu, razmatrati  donošenje Odluke  o završnom računu budžeta grada Pirota za 2018. godinu.

Na dnevnom redu je i Plan detaljne regulacije “Punkt za održavanje državnih puteva I i II reda” u zoni Pirot Istok, Koncesioni akt za poveravanje delatnosti gradsko-prigradskog prevoza putnika.

Odbornici će razmatrati Operativni plan odbrane od poplave za vode II reda , kao i program zaštite životne sredine za period do 2023. godine

Potom slede dve takodje životne teme, Plan bezbednosti saobraćaja  za ovu godinu i Odluka o  uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom.

Posle dužeg vremena razmatraće se  predlog Rešenja o odredjivanju naziva ulica, Odluka o upravljanju grobljima i sahranjivanju  kao i saglasnost na idejno rešenje spomen obeležja u Krupcu. 

Kao i do sada, odbornici će na kraju  razmatrati  odluke iz imovinsko pravne poblasti, biće razrešenja i imenovanja i  odbornička pitanja!

Izvinjavamo se posertiocima Portala i Slušaocima našeg radija što sa zakašnjenjem objavljujemo detalje o sednicama Veća i Gradske skupštine.  Prema saznanju i infomacijama koje smo dobili  od naših “insajdera” materijali za sednicu bili su uradjeni ovih dana i poodeljeni odbornicima kao i “Oglasnoj tabli”!

Sednicu ćete na našem Portalu moći , kao i uvek, da pratite “iz minuta u minut”!!

PC

Nas zaista ne interesuju “kumovske veze”,  da bi čak i pre odbornika dobili  Dnevni red  sednice !    

Slično  kao i o sednici Gradskog štaba koja je bila zatvorena za sve medije, osim za jedan. Da li  pretpostavljate za koji ! Naravno da znate !

Kum nikada “nije dugme”!

        

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline