AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 02.02.2018. | objavio Plusonline

0

Uskoro knjiga o Svetislavu Kariju Pešiću

U Svečanoj sali Gradske uprave Pirot danas je najavljeno izdanje knjige Svetislava Karija Pešića. Koautor ove knjige je novinar Aleksandar Miletić.

Svetislav Pešić je ovom prilikom rekao da je predlog da napiše knjigu o sebi i svojoj karijeri dobio pre tri godine kada se snimao deo njegovog dokumentarnog filma u Nemačkoj. Zbog brojnih obaveza nije moga da prihvati ponudu, ali je zadužio dva prijatelja da naprave koncept pa će se, kada dobije vreme, time baviti, objasnio je Pešić. Knjiga sadrži igračku i trenersku karijeru Karija Pešića, a njegova namera je da sva svoja znanja i iskustva podeli sa svim trenerima u svetu.

Gradonačelnik Vladan Vasić istakao je da će se Grad Pirot logistički uključiti u pomoć izdavanja knjige, a kupiće i značajan broj knjiga koje će pokloniti sportskim klubovima i školama.

Aleksandar Miletić, koautor, kaže da će knjiga, koja nije bila u planu, biti jako dobra i da će se od ostalih knjiga ovakvog tipa razlikovati po tome što će u jednom delu biti autobiografska, a u drugom stručna.

Knjiga će biti prevedena na engleskom, španskom i nemačkom jeziku, a izdavač je Pi-press. Direktor Izdavačke kuće Pi-press izrazio je zahvalnost Svetislavu Pešiću što se odlučio za izdavačku kuću iz svog rodnog grada čime je pokazao da je lokalpatriota.

Na kraju, Svetislav Pešić i Boban Ranđelović potpisali su ugovor.Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline