Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 10.06.2019. | objavio Plusonline

0

Uručene nagrade najuspešnijim učesnicima konkursa povodom Medjunarodnog dana arhiva

Na konkurs Istorijskog arhiva u Pirotu, povodom 9.juna – Međunarodnog dana Arhiva, stiglo preko dvesta likovnih radova i pedeset fotografija na temu Pirotski ćilim, šara na licu svakog Piroćanca”, i deset predloga za „naj“ slogan na temu Sačuvaj Pirot”.

Danas je tim povodom u dvorištu Istorijskog arhiva Pirot organizovana prigodna svečanost. Posetioci su imali prilike da vide pristigle radove koji su bili izloženi na panoima, a uručene su i prigodne nagrade. 

Prisutne je najpre pozdravila Ivana Kostadinović, direktorka Arhiva, koja je istakla je je ovo još jedan od načina da se očuva naša izuzetno bogata tradicija. 

Uručeno je preko dvadeset nagrada u različitim kategorijama.

Razgovarali smo sa nekim od dobitnika 

Nagradu za kontinuiranu sardnju sa Istorijskim arhivom, i kao najstariji učesnik na ovom konkursu, dobio je naš sugrađanin Rade Petrović.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline