Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 01.12.2019. | objavio Plusonline

0

Uroš Mijalković: Zadovoljan sam formom! Još malo je potrebno. Ovo su vrhunski takmičari, najbolji u svetu!

Svode se utisci, ocene, sa još jednog svetskog takmičenja. Poslednja Premijer liga u ovoj godini održana u Madridu  okupila je najbolje karatiste na svetu. Da bi vam približili  značaj i kvalitet ovog takmičenja,  Premijer liga je u karateu isto što i US Open, Vimbldon, Pariz… u tenisu. Karatisti na  ovim takmičenjima  osvajaju bodove  koji im omogućavaju da budu rangirani na svetskoj listi. Uroš Mijalković je posle odličnih rezultata u Moskvi i jučerašnje pobede, trenutno 45. Na svetu.

    Juče smo ponovo bili  u kontaktu sa našim šampionom. Kasno uveče stigla nam je još jedna njegova poruka, specijalno poslata za Pirot Plus online.     

–         Zadovoljan sam jako. Održao sam nivo od Moskve i dobio vrhunskog takmičara. Belorus mi nikako ne leži, ali je bilo tvrdo do samog kraja. Jako malo nedostaje za medalju ! Ima do Pariza dosta da se radi i da se podigne forma još malo.

   Uroš nam je jutros poslao i delimičan snimak prve borbe u kojoj je sa 2:0 pobedio  egipatskog karatistu Ramadana Muhameda. Od ovog takmičara, Uroš je ranije poražen , iako je vodio sa 4:0.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline