Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 30.01.2019. | objavio Plusonline

0

Uraa, počinje Božićna škola sportova! Grad Pirot i Sportski centar primer Srbiji!!

Ovih dana u školama je uzbudljivo, zaključuju se ocene. Ovih dana u školama je takodje, zanimljivo, interesantno. Stigle su prijave za Božićnu školu. Mališani se uveliko dogovaraju, prave planove gde će se sve upisati. Svuda gde mogu da stignu. Nema ograničenja. Prijavljivanje je u toku dolaze najradosniji trenuci. Igraće fudbal, košarku, odbojku, ići će na skijanje i klizanje, treniraće karate, boks, odbojku! Doživljavaće  predivne trenutke, upoznaće  nove drugare, a mnogi od njih će od ove “Školice sportova” možda i krenuti da budu aktivni članovi pirotskih klubova.

Sportski centar je pripremio 66 programa – plus jedan!!! Onaj 67 . je posebno interesantan. Program za roditelje, bake i deke. “Povedi roditelje sa sobom” Rekreativno plivanje , svakog radnog dana od 14. do 17 časova. Danas smo na bazenu okupili dečicu i uz njihovo oduševljenje snimili poruku drugarima. Deco, prijavite se, vidimo se na Božičnoj školi.

Vladan Vasić, gradonačelnik  s ponosom govori svake godine da se  Pirot od drugih gradova, pored ostalog, razlikuje i u nastojanjima da mladima obezbedi sve uslove za bavljenje sportom. Brojni objekti koji su izgradjeni omogućavaju deci da rastu na  sportskim terenim , čuvajući svoje zdravlje  Božićna škola je kruna interesovanja pirotske dece da tokom zimskog raspusta pronađu pravo zadovoljstvo.

Nenad Djordjević, direktor Sportskog centra i inicijator ideje o organizaciji ove najveće dečije sportske manifestacije u Srbiji, kaže da je osnovni cilj da se deca rekreiraju, da budu zdrava, ali  da nauče da tkaju, glume, sviraju gitaru… Prijavljivanje je uveliko u toku, anketni listići se dele u školama.

Svečano otvaranje, u petak  1. februara u 18 časova na Klizalištu na Omladinskom stadionu

Gosti u programu: Klub za umetničko klizanje; Animatori sa svetlećim figurama.

*Foto preuzet sa sajta www.sportska centrala.com

Viktor Jelenić, predsednik Vaterpolo saveza Srbije    

Promoter Božićne šklole je Viktor Jelenić, dugogodišnji vaterpolista, predsednik Vaterpolo saveza Srbije.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline