AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 06.09.2015. | objavio PlusonlineAdmin

0

Umesto sigurne pobede, prekid utakmice i…!!!? VIDEO

Niška zona Istok

4.kolo

Pirot: Jedinstvo – Vlasina Vlasotince 2:2 (2:0)

Prekid u 88.minuttu

Jedinstvo : Bulajić 8, Miladinović 6 (N.Jovanović ), Ćirić 6, Dimitrov 7, Nikolić 7, Popović 7, Mančić 7, Slavković 7, Manić 6, Ilić 6 ( Jotić) Zeković 7 ( |ivković )

Strelci Zeković u 38. I Slavković u 4o.min. za Jedinstvo

N.Stojanović u 8o.  I M.Stojanović u 83. min. za Vlasinu.

Fudbaleri Jedinstva imali su 8o minuta pobedu u rukama, da bi za tri minuta primili dva gola i što je još gore, u 88. minutu zbog incidenta koji se dogodio , izgubiće utakmicu i ne samo to !!!

Iako su gosti delovali sigurnije u polju, domaći su golovima Zekovića i Slavkovića prvo poluvreme rešili u svoju korist. Sve pokušaje gostiju zaustavljao je odlični golman Ivan Bulajić, član Radničkog, koji na “dvojnu licencu” brani i za Jedinstvo.

U nastavku su domaći preko Lazara Manića i Nikole Jotića imali još nekoliko prilika, dok su gosti čekali priliku za kontranapad i to im se u finišu i ostvarilo.

U poslednjih nekoliko minuta bilo je nervoze sa obe strane, čestih guranja, provokacija, rasprava. U 88. minutu, rekid u igri  na centru, na aut liniji prema gledaocima na istočnoj strani Stadiona. Došlo je do koškanja igrača oba timna, da bi ,navodno neko od gledalaca preskočio ogradu i udario protivničkog fudbalera. Vlasotinčanima je do bilo dovoljno, da se razbeže sa te strane, kao da ih je “puk vojske” napao siognalizirajući sudiji incident.

Posle desetominutne konsultacije sa delegatom  Aleksandrom Miljkovićem iz Niša, sudija Miloš Nikolić, takodje Nišlija, čekao je, valjda, propisano vreme i bez završnog zvižduka poslao igrače u svlačionicu. Na izlasku nije bilo incidenata. Šta više, igrači su se sportski pozdravili.

Šta ćeka fudbalere Jedinstva odlučiće takmičarski organi. Nekorektnim ponašanjem jednog gledaoca ovaj mladi tim Jedinstva će izgubiti mnogo u daljem toku ptrvenstva.   

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline