Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 04.07.2019. | objavio Plusonline

0

Ulica Mihajla Pupina u Pirotu presvučena asfaltom

U starom Tigrovom naselju danas su počeli radovi na asfaltiranju Ulice Mihajla Pupina. Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta Pirot, obišao je radove sa predstavnicima lokalne samouprave. Prilikom obilaska radova čekalo se da kamion stigne iz asfaltne baze.

Slaviša Svilarov je ovom prilikom rekao da očekuju završetak radova do kraja dana. Dužina ulice je 140 metara, vrednost radova 2,5 miliona dinara, a izvođač radova je firma „Trejs“ iz Niša.

Svilarov je istakao da su zadovoljni ovom građevinskom sezonom i dinamikom radova. Trenutno se radi u ulicama 7. Juli i Branka Radičevića.  Iduće nedelje počeće radovi na uređenju trotoara u ulicama Milivoja Manića i Lava Tolstoja, a do kraja sezone biće urađeno još mnogo toga.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline