AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.04.2017. | objavio Plusonline

0

Učenici OŠ“ Dušan Radović“ u Temskoj-hrabri čuvari prirode

Učenici nižih razreda OŠ Dušan Radović“, istureno odeljenje u Temskoj, priredili su pravi performans posvećen zaštiti životne sredine i predstojećem Danu planete Zemlje. Svoje akcije i aktivnosti tokom aprila krunisali su priredbom kojoj su prisustvovali roditelji i gosti, a sve pod imenom „Reciklaža nije gnjavaža“ . Tom prilikom prikazan je film posvećen očuvanju prirodne sredine i aktivnostima u školi, mogli su se videti i predmeti koje su učenici pravili od otpadnog materijala a kroz priču i pesmu ukazali su na značaj svesti o očuvanju prirode. U tome su im pomogli njihovi učitelji , Pavlina Mitić i Aleksandar  Despotovski.

Učitelj, Aleksandar  Despotovski, koji je vredno radio i radi sa decom, pored redovnog programa, na sticanju znanja o značaju zdrave prirodne sredine veoma je zadovoljan zainteresovanošću dece i njihovom voljom da im pre svega neposredno okruženje bude uredjeno i čisto.

Direktorka OŠ „Dušan Radović“ , Nataša Branković, je takodje ponosna na svoje učenike i kaže da Škola uopšte posvećuje veliku pažnju podizanju ekološke svesti.

Učenicima su na kraju uručena priznanja i diplome povodom učešća u akciji na očuvanju životne sredine.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline