AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.04.2017. | objavio Plusonline

0

Učenici OŠ“ Dušan Radović“ u Temskoj-hrabri čuvari prirode

Učenici nižih razreda OŠ Dušan Radović“, istureno odeljenje u Temskoj, priredili su pravi performans posvećen zaštiti životne sredine i predstojećem Danu planete Zemlje. Svoje akcije i aktivnosti tokom aprila krunisali su priredbom kojoj su prisustvovali roditelji i gosti, a sve pod imenom „Reciklaža nije gnjavaža“ . Tom prilikom prikazan je film posvećen očuvanju prirodne sredine i aktivnostima u školi, mogli su se videti i predmeti koje su učenici pravili od otpadnog materijala a kroz priču i pesmu ukazali su na značaj svesti o očuvanju prirode. U tome su im pomogli njihovi učitelji , Pavlina Mitić i Aleksandar  Despotovski.

Učitelj, Aleksandar  Despotovski, koji je vredno radio i radi sa decom, pored redovnog programa, na sticanju znanja o značaju zdrave prirodne sredine veoma je zadovoljan zainteresovanošću dece i njihovom voljom da im pre svega neposredno okruženje bude uredjeno i čisto.

Direktorka OŠ „Dušan Radović“ , Nataša Branković, je takodje ponosna na svoje učenike i kaže da Škola uopšte posvećuje veliku pažnju podizanju ekološke svesti.

Učenicima su na kraju uručena priznanja i diplome povodom učešća u akciji na očuvanju životne sredine.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline