Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 04.11.2019. | objavio Plusonline

0

Učenici i nastavnici Srednje stručne škole Pirot posetili partnersku školu u Sofiji

Prošle nedelje, 30. i 31. oktobra, učenici i nastavnici Srednje stručne škole boravili su u Bugarskoj, u poseti Specijalnoj gimnaziji za ekologiju i biotehnologiju „Doktor Asen Zlatarov“ iz Sofije. Ova poseta organizovana je u okviru projekta “Znanje bez granica“.

Prvog dana učenici i nastavnici su obišli školu i prisustvovali uglednim časovima i zanimljivim ogledima, a drugog dana su posetili Lesotehničeski universitet u Sofiji. Tom prilikom posetili su fakultet, laboratorije i slušali predavanja profesora i asistenata.

Međunarodna saradnja između Srednje stručne škole i škole iz Bugarske traje već deset godina. Projekat se nastavlja i dalje, a uzvratna poseta učenika i nastavnika iz Bugarske očekuje se u aprilu. 

*Foto: Srednja stručna škola

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline