Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.07.2019. | objavio Plusonline

0

“Ubrzani sistem” Marka Vidojevića! “Beli” će za 24 dana odigrati 6 utakmica i uraditi preko 30 treninga do starta sa imenjakom u Kragujevcu! Odluka o novajlijama “u hodu”!

Ponavljamo dilemu – da li i u kojoj meri, vreme radi za Marka Vidojevića, šefa Stručnog štaba, pirotskog Radničkog, povratnika u Prvu ligu, kazaće naredni trenizi i prve provere pred borbe za bodove.

    Na treninzima Radničkog rade, tako ih možemo podeliti u tri grupe fudbalera. Oni koji su uveli Radnički u prvu ligu, pojačanja za koja su tokom pregovora odlučili Zoran Nikolić predsednik Kluba i Marko Vidojević šef Sručnog štaba i momci koji su na probi u Radničkom i o kojima će Vidojević odlučivati kroz treninge i pripremne utakmice.

  Medjutim, kako smo konstatovali, da je vremena, ipak, nedovoljno, Vidojević će biti prisiljen da po “ubrzanom postupku” odlučuje o tome koji će fudbaleri nositi beli dres u izuzetno jakoj prvoligaškoj konkurenciji. Priznaćete, biće to veoma teško uraditi na najbolji način!

    Radnički danas, sreda, 10.jul, na 24. dan uoči prve utakmice, igra prvu trening utakmicu.

 “Beli” putuju u Kruševac, gde će po tradiciji igrati sa ekipom Trajala, koju trenira Goran Lazarević, iskreni poštovalac pirotskog Radničkog i dobar kolega i prijatelj sa Markom Vidojevićem.

 Potom će Radnički, umesto u Pirotu igrati u Vladičinom Hanu sa superligašem Radnikom. Ne 13. jula kako je dogovarano, već dan kasnije!

  Do kraja, protivnici pirotskog prvoligaša biće: Timočanin 17.jula, Jagodina 20. jula, Moravac Orion 24.jula i poslednja provera  Dinamo Vranje 27.jula.

 Podsećamo i na raspored utakmica u jesenjem delu prvenstva

3.8. 2019.  Kragujevac Radnički 1923 – Radnički

10.8. …    Pirot  Radnički – Metalac Gornji Milanovac

14.8. …    Beograd  Sindjelić – Radnički Pirot

18.8. …    Pirot  Radnički  – Zlatibor Čajetina

24.8. …    Beograd  Žarkovo – Radnički

31.8. …    Pirot  Radnički – Trajal

4. 9. …     Novi Beograd Bežanija – Radnički

8. 9.  …    Pirot Radnički – Budućnost Dobanovci

15. 9. …   Beograd  RFK Grafičar – Radnički

4. 9. …    Pirot Radnički – Borac Čačak

8. 9. …    Zemun Zemun – Radnički

5.10.  …  Smederevo  Smederevo 1924. – Radnički

9.10.  …  Pirot  Radnički – Kabel

13.10. …  Vranje  Dinamo – Radnički

19.10. …  Pirot  Radnički – Bačka

Interesantno je da će se prvenstvo nastaviti posle 15. kola jesenje polusezone.  Igraće se još sedam kola prolećnog dela prvenstva sve do 4. decembra .

    Drugi deo prvenstva igra se od 29. februara  do 4. aprila 2020. Kalendar je  prilagodjen utakmica baraža Super lige . U baražu za popunu Super lige igraće 3. i 4. iz  Prve  lige, sa  13. i 14. iz Super lige.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline