AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.07.2019. | objavio Plusonline

0

“Ubrzani sistem” Marka Vidojevića! “Beli” će za 24 dana odigrati 6 utakmica i uraditi preko 30 treninga do starta sa imenjakom u Kragujevcu! Odluka o novajlijama “u hodu”!

Ponavljamo dilemu – da li i u kojoj meri, vreme radi za Marka Vidojevića, šefa Stručnog štaba, pirotskog Radničkog, povratnika u Prvu ligu, kazaće naredni trenizi i prve provere pred borbe za bodove.

    Na treninzima Radničkog rade, tako ih možemo podeliti u tri grupe fudbalera. Oni koji su uveli Radnički u prvu ligu, pojačanja za koja su tokom pregovora odlučili Zoran Nikolić predsednik Kluba i Marko Vidojević šef Sručnog štaba i momci koji su na probi u Radničkom i o kojima će Vidojević odlučivati kroz treninge i pripremne utakmice.

  Medjutim, kako smo konstatovali, da je vremena, ipak, nedovoljno, Vidojević će biti prisiljen da po “ubrzanom postupku” odlučuje o tome koji će fudbaleri nositi beli dres u izuzetno jakoj prvoligaškoj konkurenciji. Priznaćete, biće to veoma teško uraditi na najbolji način!

    Radnički danas, sreda, 10.jul, na 24. dan uoči prve utakmice, igra prvu trening utakmicu.

 “Beli” putuju u Kruševac, gde će po tradiciji igrati sa ekipom Trajala, koju trenira Goran Lazarević, iskreni poštovalac pirotskog Radničkog i dobar kolega i prijatelj sa Markom Vidojevićem.

 Potom će Radnički, umesto u Pirotu igrati u Vladičinom Hanu sa superligašem Radnikom. Ne 13. jula kako je dogovarano, već dan kasnije!

  Do kraja, protivnici pirotskog prvoligaša biće: Timočanin 17.jula, Jagodina 20. jula, Moravac Orion 24.jula i poslednja provera  Dinamo Vranje 27.jula.

 Podsećamo i na raspored utakmica u jesenjem delu prvenstva

3.8. 2019.  Kragujevac Radnički 1923 – Radnički

10.8. …    Pirot  Radnički – Metalac Gornji Milanovac

14.8. …    Beograd  Sindjelić – Radnički Pirot

18.8. …    Pirot  Radnički  – Zlatibor Čajetina

24.8. …    Beograd  Žarkovo – Radnički

31.8. …    Pirot  Radnički – Trajal

4. 9. …     Novi Beograd Bežanija – Radnički

8. 9.  …    Pirot Radnički – Budućnost Dobanovci

15. 9. …   Beograd  RFK Grafičar – Radnički

4. 9. …    Pirot Radnički – Borac Čačak

8. 9. …    Zemun Zemun – Radnički

5.10.  …  Smederevo  Smederevo 1924. – Radnički

9.10.  …  Pirot  Radnički – Kabel

13.10. …  Vranje  Dinamo – Radnički

19.10. …  Pirot  Radnički – Bačka

Interesantno je da će se prvenstvo nastaviti posle 15. kola jesenje polusezone.  Igraće se još sedam kola prolećnog dela prvenstva sve do 4. decembra .

    Drugi deo prvenstva igra se od 29. februara  do 4. aprila 2020. Kalendar je  prilagodjen utakmica baraža Super lige . U baražu za popunu Super lige igraće 3. i 4. iz  Prve  lige, sa  13. i 14. iz Super lige.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline