Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 14.06.2019. | objavio Plusonline

0

U toku priprema sokaka za asfaltiranje u Rogozu i Tigrovom naselju

U cilju podizanja kvaliteta življenja u prigradskim naseljima prema investicionim planovima lokalne samouprave svake godine se iz Budžeta grada opredeljuju odgovarajuća sredstva za sanaciju i uređenje, pored ostalog, ulica i sokaka. U naselju Rogoz ove sezone  rade se dva sokaka.

Slaviša Svilarov, direktor Javnog preduzeća za planiranje i uređivanje građevinskog zemljišta kaže da je reč o dužini sokacima dužine 75 metara i 92 metra i da je vrednost radova oko tri ipo miliona dinara.

Slična je situacija i u Ulici Mihajla Pupina u Tigrovom naselju. U toku je priprema terena za asfaltiranje, a radove, takođe, izvodi firma “Trejsi Srbija” Niš.

Kao i za ulicu u Rogozu i za asfaltiranje Ulice Mihajla Pupina novac je obezbeđen iz gradske kase. Slaviša Svilarov očekuje da poslovi blagovremeno budu završeni i da do kraja meseca i ova ulica bude pod asfaltom.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline