Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 20.06.2019. | objavio Plusonline

0

U Pirotu završeno polaganje male mature u skladu sa zvaničnom procedurom; Rešenja testa iz matematike

Sa današnjim danom i polaganjem ispita iz matematike završeno je polaganje završnih ispita svršenih osnovaca. Jedna velika briga učenika je prebrođena, novu će, verovatno nekima, doneti zvanični rezultati i predstojeći upis.

Posle polaganja testa iz matematike razgovarali smo sa nekoliko učenika iz osnovnih škola “8. septembar” i “Dušan Radović”. Kako kažu, bilo je i teških zadataka, ali očekuju dobre rezultate.

Sutra će biti objavljeni preliminarni rezultati, a zvanični u četvrtak 27. juna kaže, Milena Mišić, predsednik Okružne upisne komisije za Pirotski okrug. U cilju podrobnije informisanosti javnosti ona se osvrnula na ceo tok polaganja završnih ispita i kaže da su svi pirotski učenici, koji su stekli pravo polaganja, izašli na ispite, a na nivou Okruga jedan učenik nije izašao.

Rezultate testa iz matematike pogledajte OVDE

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline