Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 20.06.2019. | objavio Plusonline

0

U Pirotu završeno polaganje male mature u skladu sa zvaničnom procedurom; Rešenja testa iz matematike

Sa današnjim danom i polaganjem ispita iz matematike završeno je polaganje završnih ispita svršenih osnovaca. Jedna velika briga učenika je prebrođena, novu će, verovatno nekima, doneti zvanični rezultati i predstojeći upis.

Posle polaganja testa iz matematike razgovarali smo sa nekoliko učenika iz osnovnih škola “8. septembar” i “Dušan Radović”. Kako kažu, bilo je i teških zadataka, ali očekuju dobre rezultate.

Sutra će biti objavljeni preliminarni rezultati, a zvanični u četvrtak 27. juna kaže, Milena Mišić, predsednik Okružne upisne komisije za Pirotski okrug. U cilju podrobnije informisanosti javnosti ona se osvrnula na ceo tok polaganja završnih ispita i kaže da su svi pirotski učenici, koji su stekli pravo polaganja, izašli na ispite, a na nivou Okruga jedan učenik nije izašao.

Rezultate testa iz matematike pogledajte OVDE

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline