Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 13.08.2019. | objavio Plusonline

0

U Pirotu ovog meseca tri akcije dobrovoljnog davanja krvi

U Jevrejskoj ulici, u prostorijama Crvenog krsta, Zavod za transfuziju krvi Niš i Crveni krst Pirot organizovali su akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akcija traje danas do 16 časova.

Letnji period karakterističan je po nedovoljnim količinama krvi koje su potrebne, međutim, mogli smo da primetimo da odziv građana u prepodnevnim satima nije loš.  

Dr Milan Petrović rekao je ovom prilikom da oscilacija ima svakog leta i da reorganizacijom akcija pokušavaju da reše problem. U Pirotu obično organizuju dve akcije mesečno, ali u avgustu će ih biti tri, zbog manjeg priliva.

Posle današnje uslediće akcije 20. i 27. avgusta.

Ovom prilikom dr Petrović je poručio građanima da svako može da pokuša da bude dobrovoljni davalac i svako ko želi može utorkom, kada su akcije u Pirotu, da dođe, vidi i odluči.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline