Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 22.05.2019. | objavio Plusonline

0

U Pirotu otvoren restoran, kakvog do sada nije bilo ! Caffe restoran ,,Vitas nacional,,!

Miljan Vitanović, naslednik poznatog oca i privrednika Ljubomira Vitanovića, po svemu jedinstvenog direktora Filijale Dunav, nastoji da njegova firma opstane u  izuzetno složenom trenutku i velikoj konkurenciji. Bivši vlasnik kultne kafane Varoš, najpre je pokušao da radi maloprodaju proizvoda za domaćinstvo, da bi se nedavno odlučio na novi korak.

    Miljan se vratio ,,prvoj ljubavi,, ali na nešto drugačiji način. Biće to   Caffe restoran koji će posetiocima omogućiti da u prijatnom ambijentu, nekadašnje izuzetno posećene bašte i kafane, popiju kafu, čitaju novine. U Restoranu ,,Vitas nacional,, namernici mogu da naruče hranu iz domaće kuhinje za doručak, ručak i večeru, pirotski roštilj, sve specijalitete. Restoran je u centru grada.

    Juče, utorak, 21. maj, bilo je svečano otvaranje.

Miljan Vitanović očekuje brojne goste, jer je ovo u našem gradu prvi Restoran koji nudi, prijatan ambijent, odmor uz kafu i novine, domaću hranu u kojoj će posetioci uživati.

Restoran se nalazi iza bivšeg bioskopa Iskra, gde je nekada bila kafana ,,Gurman,,!

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline