AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 13.07.2018. | objavio Plusonline

0

U Pirotu ostalo slobodnih mesta u srednjim školama i posle drugog kruga

U četvrtak, 12. jula, budući srednjoškolci su se upisivali u škole u drugom krugu. Tehnička i Srednja stručna škola popunile su sva mesta u prvom krugu, dok u ostalim srednjim školama ima slobodnih mesta. U Gimnaziji ima 18 slobodnih mesta, 13 za bilingvalno i 5 za informatičko odeljenje. U Ekonomskoj školi ima slobodnih mesta za obrazovni profil Finansijski administartor 4 i 3 mesta za novi obrazovni profil Službenik u bankarstvu. Mlekarska škola ima mesta za Preradjivače mleka 10, Mesare 7, Operatere u prehrambenoj industriji 5 i 18 slobodnih mesta za obrazovni profil Prehrambeni tehničar.

Posle drugog kruga ovako izgleda raspored broja upisanih učenika i slobodnih mesta u pirotskim srednjim školama:

Istaknuti podaci pokazuju da je u našim srednjim školama ostalo slobodnih mesta u: Gimnaziji – za bilingvalno odeljenje 13 mesta i za informatičko odeljenje 5 mesta, Ekonomskoj školi – Finansijki administrator 2 i Službenik u bankarstvu 3 mesta i u Mlekarskoj školi – Prerađivač mleka 2, Mesar 4, Operater u prehrambenoj industriji 8 i Prehrambeni tehničar 8 slobodnih mesta.

Profesor informatike u Gimnaziji Pirot i član Okružne upisne komisije za Pirotski okrug, Predrag Savić, poslao nam je podatke za Pirotski okrug:

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑