AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.11.2018. | objavio Plusonline

0

U Pirotu 11. novembra Drugi Memorijalni turnir u malom fudbalu “Vladan Jovanović 2017”

Drugi  Memorijalni turnir u malom fudbalu “Kapetan Vladan Jovanović” održaće se u nedelju 11. novembra u Hali Kej, sa početkom od 10 časova. Na Turniru će učestvovati sve ekipe iz Pirota u kojima je igrao Vladan Jovanović, počev od ekipe Spartaka iz Prčevca gde je najveći deo svoje fudbalske karijere proveo,  Mladosti iz Poljske Ržane, Senjaka iz Pirota i Borca iz Barje Čiflika.

Pored ovih ekipa na Turniru će učestvovati i ekipe Vojske Srbije odnosno, 3 puka Vojne policije Niš, 5 puka Vojne policije Beograd,  Nebeski anđelI za koje je takođe igrao Vladan Jovanović i ekipa Regionalnog centra Pirot Sindikata Srpske policije.

Ovom prilikom pozivamo sve sugrađane koji su poznavali kapetana Vladana Jovanovića da uzmu učešće na Turniru i tako odaju još jednom priznanje velikom čoveku , sportisti i vojniku Vladanu Jovanoviću. Turnir organizuju Bojan Ilić i Aleksandar Skorić  a organizaciju turnira  pomogli su i SC Pirot, Dom Kulture Pirot, JKP Pirot i FSGP.

 Tekst Bojan Ilić

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline