AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 15.05.2019. | objavio Plusonline

0

U OŠ“Sveti Sava“ u Pirotu sve je spremno za svečano otvaranje i prijem učenika

Kompletno renoviranje OŠ “Sveti Sava“ u Pirotu, koje je počelo jesenas, praktično je završeno ovih dana. U toku je postavljanje enterijera, opreme i higijenski radovi. U samu završnicu poslova uključeni su, pored pomoćnog osoblja, skoro svi profesori i nastavnici. Škola izgleda izuzetno lepo, a o funkcionalnosti i da ne govorimo. Opremljena je i savremenim liftovima za učenike sa fizičkim smetnjama.

Direktor Škole, Marjan Rančić, kaže da je izuzetno zadovoljan kvalitetom radova. Učionice i kabineti su opremljeni potpuno novom opremom, a u petak, 17. maja je zakazano svečano otvaranje.

Svečana sala je sada sasvim nova. Nov enterijer, pod, rasveta, tu je i lift.

Posebno prijatan ambijent biće školska Biblioteka.

Renovirana je i fiskulturna sala

Da podsetimo, vrednost radova je oko milion ipo evra, a sredstva je obezbedila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima i grad Pirot.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline