AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 28.12.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

U OŠ “Dušan Radović” održana radionica “Plastičnom flašom do najveće novogodišnje jelke”

Juče su u OŠ “Dušan Radović” Maja Ignjatović i Marija Mitić, profesorke engleskog jezika, održale su edukativnu radionicu “Plastičnom flašom do najveće novogodišnje jelke” u kojoj su učestvovali učenici 5., 6. i 7.razreda naše škole i ŠOSO “Mladost”. Ovo je treća godina za redom koliko traje saradnja između dve škole, a cilj ovakvih radionica je razvijanje i negovanje osećaja za druženje i toleranciju između dece koja dolaze iz različitih životnih uslova i sredina.

Tema radionice je bila izrada novogodišnjih jelki od reciklirajućeg materijala. Radionici su prisustvovali nastavnici i roditelji ucenika iz ŠOSO ” Mladost”. Po završetku radionice, učenici naše škole poklinili su dve jelke učenicima – gostima i izrazili želju da se ova saradnja nastavi.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline