AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 28.12.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

U OŠ “Dušan Radović” održana radionica “Plastičnom flašom do najveće novogodišnje jelke”

Juče su u OŠ “Dušan Radović” Maja Ignjatović i Marija Mitić, profesorke engleskog jezika, održale su edukativnu radionicu “Plastičnom flašom do najveće novogodišnje jelke” u kojoj su učestvovali učenici 5., 6. i 7.razreda naše škole i ŠOSO “Mladost”. Ovo je treća godina za redom koliko traje saradnja između dve škole, a cilj ovakvih radionica je razvijanje i negovanje osećaja za druženje i toleranciju između dece koja dolaze iz različitih životnih uslova i sredina.

Tema radionice je bila izrada novogodišnjih jelki od reciklirajućeg materijala. Radionici su prisustvovali nastavnici i roditelji ucenika iz ŠOSO ” Mladost”. Po završetku radionice, učenici naše škole poklinili su dve jelke učenicima – gostima i izrazili želju da se ova saradnja nastavi.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline