AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.08.2019. | objavio Plusonline

0

Treneri Vidojević i Stanković: Radnički Pirot je zasluženo pobedio!

         Znali smo da će u Prvoj ligi biti i lepše, ali i fudbalski uzbudljivije. Na Stadionu kraj Nišave, po užasnom (ne) vremenu  videli smo ne toliko kvalitetan meč  (uostalom, toga u poslednje vreme i nema mnogo u fudbalskoj Srbiji), ali uzbudljiv, neizvestan do poslednjeg trenutka.

         Radnički  je zasluženo pobedio. Kako to u fudbalu biva, domaćin je mogao i ubedljive da savlada renomiranog protivnika, ali je na kraju sve moglo da “ode niz Nišavu”.

        Ovu utakmicu karakterisalo je i fer i korektno ponašanje fudbalera oba tima, pošteno sudjenje i prava sportska atmosfera na tribinama.

         Akteri su se složili da je bilo teško igrati na plus 40, ali da su i pored toga momci u belim i plavim dresovima, iscedili iz sebe i poslednji atom snage i kap znoja da bi se radovali.

   Evo i šta su  rekli. Žureći da izveštaj što pre postavim na Portal, što nastoje svi novinari koje “juri vreme” razgovarao sam sa njima na parkingu. Mix zone i dalje na Stadionu u Pirotu NEMA ! “Putuje” se na Konferenciju za novinare.

Treneri su potom, što u životu nisam video, kolima Marka Vidojevića otišli na Konferenciju za novinare.

U medjuvremenu i fudbaleri su izašli iz svlačionica. Stefan Marković je sa ocem krenuo u Niš. Bio je ljubazan da izadje iz automobila, kako bi razgovarali.

Nemanja Spasojević je deo utakmice pratio sa klupe. Igrao je u finišu kada su gosti krenuli da se “vrate” u igru za bodove!

Radnički već u sredu igra u Beogradu protiv Sindjelića.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline