Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.08.2019. | objavio Plusonline

0

Treneri Vidojević i Stanković: Radnički Pirot je zasluženo pobedio!

         Znali smo da će u Prvoj ligi biti i lepše, ali i fudbalski uzbudljivije. Na Stadionu kraj Nišave, po užasnom (ne) vremenu  videli smo ne toliko kvalitetan meč  (uostalom, toga u poslednje vreme i nema mnogo u fudbalskoj Srbiji), ali uzbudljiv, neizvestan do poslednjeg trenutka.

         Radnički  je zasluženo pobedio. Kako to u fudbalu biva, domaćin je mogao i ubedljive da savlada renomiranog protivnika, ali je na kraju sve moglo da “ode niz Nišavu”.

        Ovu utakmicu karakterisalo je i fer i korektno ponašanje fudbalera oba tima, pošteno sudjenje i prava sportska atmosfera na tribinama.

         Akteri su se složili da je bilo teško igrati na plus 40, ali da su i pored toga momci u belim i plavim dresovima, iscedili iz sebe i poslednji atom snage i kap znoja da bi se radovali.

   Evo i šta su  rekli. Žureći da izveštaj što pre postavim na Portal, što nastoje svi novinari koje “juri vreme” razgovarao sam sa njima na parkingu. Mix zone i dalje na Stadionu u Pirotu NEMA ! “Putuje” se na Konferenciju za novinare.

Treneri su potom, što u životu nisam video, kolima Marka Vidojevića otišli na Konferenciju za novinare.

U medjuvremenu i fudbaleri su izašli iz svlačionica. Stefan Marković je sa ocem krenuo u Niš. Bio je ljubazan da izadje iz automobila, kako bi razgovarali.

Nemanja Spasojević je deo utakmice pratio sa klupe. Igrao je u finišu kada su gosti krenuli da se “vrate” u igru za bodove!

Radnički već u sredu igra u Beogradu protiv Sindjelića.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline