Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 03.10.2018. | objavio Plusonline

0

Treći dan Dečje nedelje: Dan za dobrotu – Poseta Dečjem odeljenju Opšte bolnice Pirot

Predstavnici Grada Pirota, Službe Dečje zaštite, Udruženja Prijatelji dece Pirot i Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ danas su, u okviru programa obeležavanja Dečje nedelje, posetili decu koja su trenutno na Dečjem odeljenju u Opštoj bolnici u Pirotu. Tom prilikom poželeli su im brzo ozdravljenje i na taj način pokazali da brinu o svoj deci našeg grada.

Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu, rekao je da na Dečjem odeljenju trenutno boravi osmoro dece kojima želi brz oporavak. Poklone koje su im doneli, kaže Ranđelović, očekuje da im ulepšaju i olakšaju boravak u bilnici. Ranđelović je istakao da je svaka nedelja za Grad Pirot nedelja dece i da Grad čini mnogo toga, preko različitih projekata, aktivnosti i programa podrške, da Pirot bude po meri dece.

Svetlana Tomić, predsednik Udruženja Prijatelji dece Pirot, rekla je da tradicionalno organizuju brojne aktivnosti za Dečju nedelju i da su ove godine, u saradnji sa školom „Mladost“, obezbedili poseteljine za decu na Dečjem odeljenju. Ona očekuje da njihova poseta i pokloni doprinesu prijatnijem boravku i bržem ozdravljenju dece.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline