AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 09.03.2019. | objavio Plusonline

0

Tigar tyres Pirot među najvećim izvoznicima u Srbiji

U februaru ove godine prvi put u Srbiji je počeo da se realizuje regionalni projekat “100 najvećih”. Kako se navodi na zvaničnom sajtu Projekta najuspešnije kompanije Srbije će biti predstavljene u jedinstvenoj specijalnoj publikaciji “100 najvećih u Srbiji” koja će se prezentovati javnosti na svečanosti u maju 2019. godine. To će biti i prilika da se najbolje rangiranim kompanijama, na osnovu zavidnih rezultata koje su postigle u 2017. godini, dodele priznanja. Projekat “100 najvećih u Srbiji” doprinosi razvoju i jačanju pozitivne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca.

Za sada, prema podacima pomenutog Projekta, najveći izvoznici u Srbiji su FCA Srbija sa 918 miliona evra izvoza, Tigar Tyres sa 373 miliona evra i NIS sa 346 miliona evra.

*Info: 100najvecih.rs

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline