Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 09.03.2019. | objavio Plusonline

0

Tigar tyres Pirot među najvećim izvoznicima u Srbiji

U februaru ove godine prvi put u Srbiji je počeo da se realizuje regionalni projekat “100 najvećih”. Kako se navodi na zvaničnom sajtu Projekta najuspešnije kompanije Srbije će biti predstavljene u jedinstvenoj specijalnoj publikaciji “100 najvećih u Srbiji” koja će se prezentovati javnosti na svečanosti u maju 2019. godine. To će biti i prilika da se najbolje rangiranim kompanijama, na osnovu zavidnih rezultata koje su postigle u 2017. godini, dodele priznanja. Projekat “100 najvećih u Srbiji” doprinosi razvoju i jačanju pozitivne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca.

Za sada, prema podacima pomenutog Projekta, najveći izvoznici u Srbiji su FCA Srbija sa 918 miliona evra izvoza, Tigar Tyres sa 373 miliona evra i NIS sa 346 miliona evra.

*Info: 100najvecih.rs

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline