Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 13.09.2019. | objavio Plusonline

0

Tigar a.d.Pirot poklonio rance i školski pribor deci svojih radnika koja polaze u prvi razred

Na prigodan način menadžment Kompanije Tigar a.d Pirot danas je obeležio polazak dece svojih radnika u prvi razred. Tim povodom za dvadeset dvoje učenika obezbedjene su djačke torbe i školski pribor. Rance i školski pribor svojim radnicima, s obzirom da prvaci nisu došli zbog obaveza u školi, uručio je generalni direktor Kompanije, Vladimir Ilić.

Generalni direktor Kompanije Tigar a.d. Vladimir Ilić, poželeo je uspeh svoj deci koja polaze u prvi razred. Ovaj skroman poklon je znak pažnje da Tigar, kao odgovorna Kompanija, misli na svoje radnike. Trenutno Tigar nije u stanju da stipendira najbolje učenike, ali će se svakao potruditi ubuduće da pruži podršku na drugi način, rekao je Ilić, sa nadom da će neki od učenika, posle školovanja, biti deo Tigra.

Slobodan Petrović, predsednik Samostalnog sindikata Tigra, takodje , je poželeo radnicima da njihova deca budu dobri djaci, a njima istrajni i što uspešniji na poslu.

Posle uručenja poklona radnici i rukovodstvo Kompanije su se zadržali u kraćem razgovoru uz prigodno posluženje.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline