AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 06.12.2017. | objavio Plusonline

0

Tigar a.d. darivao lopte, deca uzvratila igrom, pesmom, osmesima i predivnom priredbom

Kompanija Tigar a.d. posetom Dečjem vrtiću „Zmaj“ počela je obeležavanje 82. godišnjice postojanja i rada. Tigar je, tim povodom, svojim najmladjim sugradjanima, deci iz Vrtića „Zmaj“, poklonio gumene lopte i rekvizite za igru. Ono što je posebno pobudilo emocije predstavnika „Tigra“ jeste pravi performans koji su mališani sa svojim vaspitačicama pripremili.

Kao društveno odgovorna Kompanija „Tigar“ a.d. je i ove godine, u skladu sa svojim mogućnostima, pripremio odgovarajuće poklone i za druge vaspitno obrazovne ustanove i pojedine organizacije. Danijela Aleksov, marketing menadžer, kaže pored ostalog da je Tigar nerazdvojivi deo sredine u kojoj posluje, da je spreman da pomogne Gradu isto tako kao što je i Grad pomagao njemu.

Saradnja Tigra i predškolskih ustanova datira odavno. Vaspitačica Dečjeg vrtića „Zmaj“, Bojana Rančić, je veoma zahvalna Tigru koji redovno pomaže predškolskim ustanovama i očekuje da se dobra saradnja nastavi i dalje.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline