AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.08.2015. | objavio Plusonline

0

Svečano otvaranje škole u Staničenju 1.septembra

Dvorište u OŠ “Dušan Radović” je osvetljeno, rade se molerski radovi i u matičnoj školi i u svim isturenim odeljenjima u selima, kaže Nataša Branković, direktorka. Kreče se učionice, u nekim školama se saniraju sanitarni čvorovi, u nekim podovi, a najveći radovi se izvode u Staničenju i Crnoklištu.

–          U Staničenju se sređuje dvorište, Komunalac izvodi radove, ima dosta posla, a vremena jako malo. Papirologija je završena treba se samo upisati u Katastar. U Crnoklištu je počelo renoviranje jedne prostorije, a otvaranje škole u Staničenju će biti 1.septembra, istakla je direktorka Branković.

Kada je u pitanju stanje zaposlenih, s obzirom na Zakon o smanjenju broja zaposlenih u javnom sektoru, Brankovićeva kaže da ljudi nisu obavešteni kako treba i da ima dosta nedoumica. –

–          Precizne informacije nemamo još uvek, juče je bio prvi presek stanja tehnoloških viškova, u utorak će biti drugi presek stanja pa ćemo videti šta i kako, ali nadam se da će stanje ostati nepromenjeno i da ćemo zadržati sve radnike, rekla je Brankovićeva.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline