AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.08.2015. | objavio Plusonline

0

Svečano otvaranje škole u Staničenju 1.septembra

Dvorište u OŠ “Dušan Radović” je osvetljeno, rade se molerski radovi i u matičnoj školi i u svim isturenim odeljenjima u selima, kaže Nataša Branković, direktorka. Kreče se učionice, u nekim školama se saniraju sanitarni čvorovi, u nekim podovi, a najveći radovi se izvode u Staničenju i Crnoklištu.

–          U Staničenju se sređuje dvorište, Komunalac izvodi radove, ima dosta posla, a vremena jako malo. Papirologija je završena treba se samo upisati u Katastar. U Crnoklištu je počelo renoviranje jedne prostorije, a otvaranje škole u Staničenju će biti 1.septembra, istakla je direktorka Branković.

Kada je u pitanju stanje zaposlenih, s obzirom na Zakon o smanjenju broja zaposlenih u javnom sektoru, Brankovićeva kaže da ljudi nisu obavešteni kako treba i da ima dosta nedoumica. –

–          Precizne informacije nemamo još uvek, juče je bio prvi presek stanja tehnoloških viškova, u utorak će biti drugi presek stanja pa ćemo videti šta i kako, ali nadam se da će stanje ostati nepromenjeno i da ćemo zadržati sve radnike, rekla je Brankovićeva.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline