AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 07.02.2019. | objavio Plusonline

0

SUBNOR Srbije priznaje Peca Todorovskog za predsednika GO SUBNOR-a u Pirotu

Poslednjih nekoliko godina vladala je, a moglo bi se reći da je još uvek tako, da u Pirotu postoji nekoliko organizacija SUBNOR-a. To se najbolje moglo videti prilikom obeležavanja značajnijih datuma iz srpske istorije. Do zabune je dolazilo, ne samo medju gradjanima, već i medju novinarima koji su se često pitali koji dogadjaj propratiti i sa kim razgovarati tim povodom. Na čelu jednog SUBNORA bio je Dragan Svetozarević, drugog Peco Todorovski, a spominje se i Ivan Jovanović. Mada je slučaj na sudu ovih dana oglasio se i Republički odbor SUBNOR-a, kao krovna organizacija, i postepeno se dolazi do raspleta, kaže Peco Todorovski, predsednik GO SUBNOR-a u Pirotu.

Todorovski kaže da je od Osnovnog suda u Pirotu zatraženo da donese rešenje o privremenoj meri, što je i učinjeno, kojim se zabranjuje Draganu Svetozareviću da koristi pečat i da će mera trajati do okončanja postupka na osnovu podnetih tužbi. I pored rešenja o privremenoj meri u APR-u je registrovan još jedan SUBNOR . U toku je sudski postupak na osnovu tužbi koje je podneo GO SUBNOR-a na čelu sa Pecom Todorovskim. Zbog svega ovoga GO SUBNOR-a , kojeg priznaje krovna organizacije SUBNOR Republike Srbije, ima mnogo poteškoća u svom radu kaže Todorovski.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline