AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 07.02.2019. | objavio Plusonline

0

SUBNOR Srbije priznaje Peca Todorovskog za predsednika GO SUBNOR-a u Pirotu

Poslednjih nekoliko godina vladala je, a moglo bi se reći da je još uvek tako, da u Pirotu postoji nekoliko organizacija SUBNOR-a. To se najbolje moglo videti prilikom obeležavanja značajnijih datuma iz srpske istorije. Do zabune je dolazilo, ne samo medju gradjanima, već i medju novinarima koji su se često pitali koji dogadjaj propratiti i sa kim razgovarati tim povodom. Na čelu jednog SUBNORA bio je Dragan Svetozarević, drugog Peco Todorovski, a spominje se i Ivan Jovanović. Mada je slučaj na sudu ovih dana oglasio se i Republički odbor SUBNOR-a, kao krovna organizacija, i postepeno se dolazi do raspleta, kaže Peco Todorovski, predsednik GO SUBNOR-a u Pirotu.

Todorovski kaže da je od Osnovnog suda u Pirotu zatraženo da donese rešenje o privremenoj meri, što je i učinjeno, kojim se zabranjuje Draganu Svetozareviću da koristi pečat i da će mera trajati do okončanja postupka na osnovu podnetih tužbi. I pored rešenja o privremenoj meri u APR-u je registrovan još jedan SUBNOR . U toku je sudski postupak na osnovu tužbi koje je podneo GO SUBNOR-a na čelu sa Pecom Todorovskim. Zbog svega ovoga GO SUBNOR-a , kojeg priznaje krovna organizacije SUBNOR Republike Srbije, ima mnogo poteškoća u svom radu kaže Todorovski.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline