Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.05.2019. | objavio Plusonline

0

STK “Radnički” Pirot zabeležio pobedu u kvalifikacionom meču za popunu Prve lige

U subotu u Nišu Stonoteniski klub “Radnički” Pirot igrao je kvalifikacioni meč za popunu Prve lige protiv ekipe STK “Radnički” iz Kragujevca.

Za naš klub su nastupali: Bogdan Filipović, Admir Danijali, Stefan Janaćković i Lazar Jovanović, a za ekipu iz Kragujevca: Danilo Bogavac, Uroš Nedović i Nemanja Milanović. U veoma neizvesnom i teškom meču, sa puno preokreta, naš klub je zabeležio pobedu rezultatom 4-3.

Dve pobede našem klubu je doneo Bogdan Filipović, jednu Stefan Janaćković i jednu izgubio, dok je Admir Danijali neočekivano izgubio dve partije. Odlučujući poen našem klub su doneli u dublu Bogdan i Admir, koji su dubl dobili ubedljivo rezultatom 3-0. 

Istakli bi da je ovo bilo najbolje izdanje Bogdana Filipovića u ovoj sezoni, gde je pokazao potpunu fizičku i psihičku dominaciju u odlučujućim trenucima.

Zbog nesuglasica između Regionalnog Stonoteniskog Saveza Niš i Stonoteniskog Saveza Srbije ostaje samo da se sačeka da li će naš klub od sledeće sezone i definitivno imati status prvoligaša i time ostvariti istorijski uspeh za pirotski stoni tenis.

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline