AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.05.2019. | objavio Plusonline

0

STK “Radnički” Pirot zabeležio pobedu u kvalifikacionom meču za popunu Prve lige

U subotu u Nišu Stonoteniski klub “Radnički” Pirot igrao je kvalifikacioni meč za popunu Prve lige protiv ekipe STK “Radnički” iz Kragujevca.

Za naš klub su nastupali: Bogdan Filipović, Admir Danijali, Stefan Janaćković i Lazar Jovanović, a za ekipu iz Kragujevca: Danilo Bogavac, Uroš Nedović i Nemanja Milanović. U veoma neizvesnom i teškom meču, sa puno preokreta, naš klub je zabeležio pobedu rezultatom 4-3.

Dve pobede našem klubu je doneo Bogdan Filipović, jednu Stefan Janaćković i jednu izgubio, dok je Admir Danijali neočekivano izgubio dve partije. Odlučujući poen našem klub su doneli u dublu Bogdan i Admir, koji su dubl dobili ubedljivo rezultatom 3-0. 

Istakli bi da je ovo bilo najbolje izdanje Bogdana Filipovića u ovoj sezoni, gde je pokazao potpunu fizičku i psihičku dominaciju u odlučujućim trenucima.

Zbog nesuglasica između Regionalnog Stonoteniskog Saveza Niš i Stonoteniskog Saveza Srbije ostaje samo da se sačeka da li će naš klub od sledeće sezone i definitivno imati status prvoligaša i time ostvariti istorijski uspeh za pirotski stoni tenis.

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline