Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 10.07.2019. | objavio PlusonlineAdmin

0

Srednja medicinska škola, Izdvojeno odeljenje u Pirotu, upisala 36 učenika sa područja Okruga

Prema informacijama koje smo dobili od Marka Kostića, pomoćnika direktora, o upisu u 2019/2020 školsku godinu, u Srednju Medicinsku školu, Izdvojeno odeljenje u Pirotu, upisano je 36 učenika sa područja Okruga. Takodje još dvadesetak učenika je zainteresovano da upiše neki od smerova 

Verifikovani profili u izdvojenom odeljenju u Pirotu i broj učenika po smerovima 

  • medicinska sestra tehničar: 25
  • medicinska sestra vaspitač: 4
  • farmaceutski tehničar: 4
  • laboratorijski tehničar: 3

Od verifikovanih profila u matičnoj školi u Beogradu u ponudi su i sledeći profili pedijatrijska sestra, stomatoloska sestra, zubni tehničar, kozmetički tehničar, fizioterapeutski tehničar i maser. Ukoliko bude bilo dovoljno interesovanja za bilo koji od navedenih profila škola će dopuniti rešenje o verifikaciji i omogućiti te smerove i u izdvojenom odeljenju u Pirotu. Broj učenika po odeljenju je maksimalno 15, radi se u manjim grupama. Cena školarine je 84 evra mesečno. Plaća se po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate, kaže Kostić. Ono što je takodje interesantno je da će Škola jednom učeniku, koji je iz socijalno ugrožene porodice, obezbediti stipendiju i omogućiti besplatno četvorogodišnje školovanje. 

Osmoro učenika koji su upisali prekvalifikaciju, mogu vanredno da polagažu ispite svakog meseca, a učenik ima prava da polaze 5 ispita po roku. Upis je tokom cele godine.

Sve informacije o školi zainteresovani roditelji mogu dobiti na sajtu škole http://www.srednjamediciskaskola.edu.rs ili putem brojeva telefona koji su  istaknuti u odeljku izdvojena odeljenja.

Škola je priznata u zemlji i inostranstvu, sa našim diplomama učenici mogu da se zaposle u bilo kojoj državnoj ili privatnoj ustanovi, da nastave studije na bilo kom fakultetu u zemlji i inostranstvu.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline