Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 17.11.2019. | objavio Plusonline

0

Spektakularan nastup Saše Nikolića na Medjunarodnom turniru u Nišu. Naš šampion nokautirao Aliju Selmanovića iz Crne Gore, koji je zbog preloma nosa završio u Niškoj bolnici !

Saša Nikolić, postao je junak Medjunarodnog turnira “Balk best fighters” u kik boksu.

Iako još dve godine ima pravo da se nadmeće u juniorskoj konkurenciji, organizatori su odlučili da se Nikolić u finalu u konkurenciji seniora sastane sa Alijom Selmanovićem iz Crne Gore.   

Evo nekoliko fotografija koje dovoljno ilustruju  kako je izgledao Crnogorac u odnosu na našeg Sašu Nikolića.

    Saša Nikolić je u finalu ovog najvećeg takmičenja u kik bosku na Balkanu, na spektakularan način savladao crnogorskog šampiona.

–         Nikolić je bez respekta krenuo na 190 cm visokog, korpulentonog Aliju Selmanovića  zadavao snažne udarce rukom, a zatim i lou kikovim doveo  protivnika u tešku situaciju.  Zbog navodnog  niskog udarca nogom ispod pojasa, sudija je prekinuo borbu da odmori Selmanovića.

–         Prekid je trajao neuobičajeno dugo. U nastavku borbe, sudija u ringu je još jednom prekidao meč. Posle prekida, Nikolić je nastavio da napada i “dokrajčio” rivala snažnim udarcima  u glavu.  Selmanović  je zastao, otišao u svoj ugao, pokrio rukama lice i sudija je prekinuo meč. Nezvanična informacija da je Selmanoviću polomljen nos. Kolima Hitne pomoći prevezen je u Nišku bolnicu.   

 Posle ove borbe, gledaoci i stručnjaci oduševljeno su komentarisali da je Saša Nikolić zadivio sve prisutne i zaslužio najviše priznanje.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline