AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 10.01.2017. | objavio Plusonline

0

Sneg i ekstremno niske temperature ne utiču na normalno odvijanje života u Pirotu

Danas je održana preventivna sednica Štaba za vanredne situacije u Pirotu. Sednici su prisustvovali predstavnici svih relevantnih institucija od značaja za normalno funkcionisanje grada. Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, saslušao je izveštaj članova Štaba i razgovarao o aktuelnim problemima.

Prema svemu onome što se čulo na sednici Štaba sve službe i organizacije funkcionišu, uprkos svemu, normalno. Gradonačelnik, Vladan Vasić, je u obraćanju novinarima rekao da je stanje u Pirotu uobičajeno i da zbog snega i niskih temperatura posebnih problema nije bilo u ovom periodu.

JP “ Komunalac”, koje je zaduženo za održavanje puteva u zimskom periodu, blagovremeno je intervenisalo i redovno čistilo puteve. Saobraćaj se odvija bez naročitih problema, rekla je poslovodja Poslovnog servisa u Komunalcu, Emina Kostić.

Član Štaba za vanredne situacije u Pirotu, Sreten Savov, takodje kaže da grad funkcioniše normalno, ali je stakao da je Uprava grada “opomenula “ pojedine prevoznike u prigraskom autobuskom saobraćaju da ne mogu svojevoljno redukovati red vožnje.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline