AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 08.08.2018. | objavio Plusonline

0

Smrknuto lice trenera Aleksandra Kuzmanovića. Njegov tim, posebno u drugom poluvremenu, nije igrao dobro! Pojačanja neophodna,”bonus” igrači problem!

Šesta trening utakmica

  Radnički –Sindjelić Niš  2:2  (2:0)

Radnički: Stamenković, Vlajković, Marković, M. Nikolić,M.Djordjević, Tolić, D.Petrov, N.Mančić, Mijailović, Ristov, Spasić.

 Igrali su još Dojkić, A.Djordjević, Radičević, Petrović, N.Nikolić

  Oba gola za Radnički  postigao je Denis Ristov

  Pretposlednji  meč Radničkog nije razvedrio lice Aleksandra Kuzmanovića, naprotiv.  Posebno je domaći tim odigrao slabo u drugom poluvremenu , kada su ne samo primljeni golovi, već ispoljeno dosta slabosti u organizaciji igre.

 U prvom poluvremenu,  Denis Ristov je i ovoga puta doprineo da utisak o tom periodu može da zasluži prelaznu ocenu. Ristov je prvi gol postigao u  ranom periodu meča, posle centaršuta Vlajkovića.

  Drugi gol bio je malo majstorstvo najboljeg igrača Radničkog , iz teške pozicije sa desetak metara ciljao je u ugao gola golmana Kokovića.

 Jeste u nastavku ekipa ostala bez Ristova, Markovića, Tolića… medjutim, to ne bi trebalo da bude razlog da kvalitet igre pirotskog  tima toliko padne.

 Meč je ličio u minijaturi na sinoćnu igru Zvzde i Spartaka. Uzmite uslovno, slikovito.  Nišlije su postavile dobar blok, igrale sa pet igrača u zadnjoj liniji i potom naredjali ostale do centra i tako zatvorili sve prilaze golu. Ovakva taktika rezultirala je golovima na isti način. Brza kontra sa leve, a potom sa desne strane, dva centaršuta, “skamenjena” odbrana Radničkog ostavila je gostujuće igrače da samo “ćušni”loptu pored Stamenkovića.

Aleksandar Kuzmanović i njegovi saradnici do početka prvenstva, ima još desetak dana treba najpre da reše problem kvalitetnih igrača, jer njihovom  timu nedostaju dvojica, trojica fudbalera. Kuzmanović nema čarobni štap, ali da nešto mora da uradi- mora. Neka lutanja sa bonusima iz Beograda ne daju rezultate.  

    Danas u ekipi nije bilo Bože Mančića i Predraga Ivkovića, zbog povreda, a što se tiče Nemanje Petrova, niko iz Radničkog ne govori o njegovom odsustvu!!!

  “Beli” ako nadju protivnika, i to je postao problem, igraće u subotu poslednju trening utakmicu pred prvenstvo!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑