AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 21.12.2018. | objavio Plusonline

0

Slaviša Svilarov: Planirane ciljeve i zadatke u 2018. smo u potpunosti realizovali, pa i nadmašili

 S obzirom na statusne promene koje su se dogodile u 2017. godini u Javnom preduzeću za planiranje i uredjenje gradjevinskog zemljišta postavljeni su novi ciljevi i zadaci . Osnovni zadatak, kaže direktor Preduzeća, Slaviša Svilarov, jeste pružanje što kvalitetnijih usluga u delu izrade projektne dokumentacije, pre svega prema gradu Pirotu, kao najvećem poslovnom partneru. Kvalitetna dokumentacija omogućava lakšu realizaciju radova na samom gradilištu. Ono što je takodje važno, kaže Svilarov, jeste blagovremena dostava neophodne dokumentacije Upravi grada kako bi se na vreme planirale investicije za izvodjenje radova.

Jedan od, takodje, važnih zadataka jeste podizanje na viši nivo pružanje usluga drugim licima, kaže Svilarov. U tome se u potpunosti uspelo s obzirom da je gotovo sto posto nadmašena realizacije u odnosu na prethodnu godinu.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline