Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 31.07.2019. | objavio Plusonline

0

Slađana Mančić: Sagledali smo i uspešno rešili probleme na koje su nam ukazali meštani MZ “Prisjansko naselje“

Prilikom izgradnje Koridora 10 na teritoriji Grada Pirota, ne samo da je došlo do oštenjenja pojedinih putnih pravaca, već je i geografija velikog područja značajno promenjena. Kako je više puta isticano izvođač radova je preuzeo obavezu da puteve sanira. Da se to u praksi dešava primer je Mesna zajednica „Prisjansko naselje“ pored koje prolazi autoput. Atarski putevi su delimično oštećeni. Meštani su na to ukazali potencirajući četiri kritična mesta. Zahvaljujući angažovanju predstavnika lokalne samouprave i razumevanju izvođača radova problemi su rešeni. Putevi su posipani rizlom i obezbeđen je lakši pristup što je naša kamera i zabeležila.

Slađana Mančić, pomoćnica gradonačelnika Pirota, smatra da je posao uspešno završen i da meštani bez ikakvih problema sada mogu da dođu do svojih imanja.

Jedno od zahtevnijih mesta gde se još uvek radi jeste izgradnja mosta na potoku „Matica“. Privremeno je problem rešen postavljanjem cevi a uskoro će i most biti završen.

Mančićeva kaže da će se izgradnjom mosta povećati sigurnost u saobraćaju kao i bezbednost od eventualnih poplava.

Predsednik Saveta MZ “Prisjansko naselje“ , Siniša Zlatanov je veoma zadovoljan izvedenim radovima, saradnjom sa lokalnom samoupravom i kaže da su svi problemi na koje su meštani ukazali rešeni.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline