Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 09.12.2018. | objavio Plusonline

0

Sednica Skupštine grada zakazana za 14. decembar. Pred odbornicima Odluka o budžetu za 2019. godinu

U petak, 14. decembra, biće  održana  sednica Skupštine grada Pirota. 

Pred odbornicima gradskog parlamenta je donošenje Odluke o Budžetu grada Pirota za 2019. godinu i Kadrovskog plana Gradske uprave, Službe za internu reviziju i Gradskog pravobranilaštva za 2019. godinu. Druga tačka dnevnog reda je donošenje rešenja o formiranju Komisije za izradu predloga Statuta grada radi usaglašavanja sa Zakonom o izmenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi. 

Krajem novembra, u okviru priprema za izradu predloga Budžeta grada za narednu godinu, gradonačelinik Pirota, Vladan Vasić, održao  je sastanak sa korisnicima Budžeta sa ciljem da se čuju primedbe i sugestije na plan pojedinačno predvidjenih para.

Posle održanog sastanka, gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, je rekao da korisnici Budžeta nisu imali značajnije primedbe. Naredne godine, kako se planira, Budžet će biti manji u odnosu na 2018. godinu.On smatra da je plan realan i upravo je to bio jedan od ciljeva današnjeg sastanka da korisnici što je moguće realnije planiraju svoje potrebe i visinu ličnih budžeta.

Pre sednice Skupštine biće održana sednica Gradskog veća, u sredu 12. decembra.

Sednice počinju u 10 časova. 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline