AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.01.2019. | objavio Plusonline

0

Rukometašice Pirota počele pripreme za nastavak prolećnog dela prvenstva

Šef stručnog štaba ŽRK „Pirot“ , Nina Tošić, sinoć je u Hali „Kej“ prozvala svoje rukometašice i održala prvi, lagani, trening. U nastavku sezone Super „B“ lige Tošićeva će moći da računa na kompletan sastav. Neizvesno je, za sada, da li će Sonja Pejčić ostati u Klubu s obzirom da je izrazila želju da se vrati u matični klub u Beloj Palanci. Iz opravdanih razloga sinoć na treningu i prozivci nije bilo nekoliko prvotimki.

Trener pirotskih rukometašica, Nina Tošić, kaže da su zimske pripreme kao po pravilu otežane zbog brojnih manifestacija koje se održavaju u ovom periodu u Hali“Kej“. Medjutim, na to se računalo i plan priprema predvidja i rad na otvorenom prostoru. Posle početnih kondicionih priprema vrlo brzo će se preći na tehničko-taktički deo i odigravanje prvih trening utakmica.

    

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline