AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.01.2019. | objavio Plusonline

0

Rukometašice Pirota počele pripreme za nastavak prolećnog dela prvenstva

Šef stručnog štaba ŽRK „Pirot“ , Nina Tošić, sinoć je u Hali „Kej“ prozvala svoje rukometašice i održala prvi, lagani, trening. U nastavku sezone Super „B“ lige Tošićeva će moći da računa na kompletan sastav. Neizvesno je, za sada, da li će Sonja Pejčić ostati u Klubu s obzirom da je izrazila želju da se vrati u matični klub u Beloj Palanci. Iz opravdanih razloga sinoć na treningu i prozivci nije bilo nekoliko prvotimki.

Trener pirotskih rukometašica, Nina Tošić, kaže da su zimske pripreme kao po pravilu otežane zbog brojnih manifestacija koje se održavaju u ovom periodu u Hali“Kej“. Medjutim, na to se računalo i plan priprema predvidja i rad na otvorenom prostoru. Posle početnih kondicionih priprema vrlo brzo će se preći na tehničko-taktički deo i odigravanje prvih trening utakmica.

    

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline