Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 01.08.2019. | objavio Plusonline

0

Rotary club Pirot poklonio inhalator Dečjem dispanzeru

Rotary club Pirot je na inicijativu Piroćanca Miljana Ristića krajem juna organizovao humanitarni piknik u parku na Kaleu. Tom prilikom prikupljena su sredstva za kupovinu inhalatora koji je danas doniran Dečjem dispanzeru.

Primopredaji su prisustvovali predstavnici Rotary cluba Pirota i Dečjeg dispanzera Doma zdravlja Pirota.

Prema rečima Vesne Đorđević, predsednice Rotary cluba Pirot, u kooperaciji sa Miljanom Ristićem, koji je organizovao humanitarni piknik, prikupili su sredstva i donirali inhalator Dečjem dispanzeru, s obzirom da je izražena potreba za tim. Vrednost inhalatora je 40.000 dinara.

Inicijator akcije Humanitarni piknik, arhitekta Miljan Ristić, je takođe prisustvovao primopredaji inhalatora.

U ime Dečjeg dispanzera i Doma zdravlja Pirot Rotary clubu se zahvalio dr Dragan Đorđević, načelnik Predškolskog dispanzera ističući da je aparat veoma kvalitetan i mnogo će im značiti.

Ovom prilikom predsednik Rotary cluba Vesna Đorđević se osvrnula na njihovu veliku tradicionalnu akciju, dobrotvorni bal „Ruka nade“ koji je ove godine organizovan u aprilu, a prikupljena su sredstva za renoviranje Škole „Dobrinka Bogdanović“ u selu Strelac.

Rotarijanska godina je počela 1. jula. U ovom periodu se priprema plan akcija, a Vesna Đorđević je istakla da će ih biti dosta i ove godine.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline