Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.04.2019. | objavio Plusonline

0

Rekordan broj učesnika na prvenstvu Srbije u boksu. Sinoć u Hali Kej u Pirotu bokserski maraton, od 16 do 21 čas ! Saša Nikolić boksuje danas u 44. borbi, posle 16 časova !

Pirot grad sport  je od juče domaćin prvenstva Srbije u boksu za pionire, kadete i juniore u ženskoj i muškoj konkurenciji. Juče, prvog dana prvenstva borbe su počele u 16 časova i trajale do 21h, na programu bilo je preko 50 mečeva.

Od zvaničnika, ljudi koji prate učesnike, rezultate, dobili smo spisak po klubovima u muškoj konkurenciji. Ukupno nadmeće se oko 250 devojaka i muškaraca

Učesnici – Timovi muškarci LINK

Oko 19 časova, posle utakmice Radničkog, bili smo u Hali.  Kao u “mravinjaku”! Na sve strane mladi bokseri koji se pripremaju za mečeve. Ono poznato zagrevanje sa trenerima, udarci odjekuju.

Prateći jednu od borbi omladinaca, želeli smo da vam prenesemo kakva uzbudjenja donosi boks. Za trenere u uglu, ali i boksera.

Jedan od našij ciljeva bio je da pronadjemo Sašu Nikolića, šampiona i njegovog trebnera u kik boksu Marjana Antića. Marjan je da podsetimo bio šampion u kik boksu i boksu. Njegovim stopama ide i Saša Nikolić. U boksu o njemu brine Predrag Stojanović. Bio je to spontan razgovcor koji je otkrio koj je naš šampšion, zašto se odlučio za kik boks i boks, da li ima podršku u školi. Marjan Antić očekuje da Saša Nikolić bude veliki šampion, a naš sportista sanja o svetskim ringovima. Zašto da ne !!

Uvek sa tatom! Marjanov sin Ognjen neće boksovati u takmičarskom delu jer nije bilo protivnika za njega u parovanju, inače, iako, tako mali, već ima titulu prvaka. 

Prvenstvo se nastavlja danas četvrtfinalnim borbama. Početak je u 12 časova. Dobili smo i parove za danas

Parovi četvrtfinala LINK  

Saša Nikolić boksuje poslednjim, njegov protivnik u super teškoj kategoriji je Veljko Stanković, iz Boks kluba Lukač Kragujevac. Njihov meč je 44. na programu.  Pre toga 10 borbi  u ženskoj konkurenciji.

 Procena Predraga Stojanovića, da će Saša  Nikolić  boksovati  oko 17 h .

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline