Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 17.01.2019. | objavio Plusonline

0

Radovi u OŠ”Sveti Sava” napreduju. Realne šanse da nastava u drugom polugođu počne u novim prostorijama

Juče su u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Pirotu boravili predstavnici Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije, kao najveći investitor u kompletnom renoviranju Škole, kako bi se uverili u dinamiku i kvalitet izvođenja radova. Prema rečima direktora Škole, Marjana Rančića, generalna ocena je dobra, ali je ukazano i na odgovarajuće nedostake koje treba otkloniti.

S obzirom da su radovi u “ staroj školi” u završnoj fazi velike su šanse da učenici drugo polugođe pohađaju u novim prostorijama kaže, pored ostalog, Marjan Rančić, direktor OŠ”Sveti Sava” u Pirotu.

S obzirom na vremenske prilike, ali i iz razloga skladištenja školskog inventara radovi  na ostalim objektima su nešto usporeniji. Rok je produžen, ali to uz odgovarajuće mere bezbednosti ne bi trebalo da utiče na odvijanje nastave u glavnoj zgradi.

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline