AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 17.01.2019. | objavio Plusonline

0

Radovi u OŠ”Sveti Sava” napreduju. Realne šanse da nastava u drugom polugođu počne u novim prostorijama

Juče su u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Pirotu boravili predstavnici Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije, kao najveći investitor u kompletnom renoviranju Škole, kako bi se uverili u dinamiku i kvalitet izvođenja radova. Prema rečima direktora Škole, Marjana Rančića, generalna ocena je dobra, ali je ukazano i na odgovarajuće nedostake koje treba otkloniti.

S obzirom da su radovi u “ staroj školi” u završnoj fazi velike su šanse da učenici drugo polugođe pohađaju u novim prostorijama kaže, pored ostalog, Marjan Rančić, direktor OŠ”Sveti Sava” u Pirotu.

S obzirom na vremenske prilike, ali i iz razloga skladištenja školskog inventara radovi  na ostalim objektima su nešto usporeniji. Rok je produžen, ali to uz odgovarajuće mere bezbednosti ne bi trebalo da utiče na odvijanje nastave u glavnoj zgradi.

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline