AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 06.07.2018. | objavio Plusonline

0

Radnički startuje u ponedeljak, 9. jula. Nikada toliko dilema uoči priprema kao sada!

  Pirotski ,,beli,, okupljaju se u ponedeljak u 17 časova na Stadionu kraj Nišave. To je jedina informacija koju smo dobili iz Sekretarijata Kluba. Naši pokušaji da čujemo predsednika Kluba i najavljenog sportskog direktora nisu uspeli, jer su, rečeno nam je, obojica na odmoru.

  Saznali smo da je kandidat za trenera Radničkog, ukoliko budu članovi Srpske lige, Aleksandar Kuzmanović, koji je 2013. godine radio u Pirotu. S obzirom na sve glasnije priče o stanju u užičkoj Slobodi, da postoji mogućnost da ovaj Klub odluči da napusti Prvu ligu a Radnički ponovo bude u ovom rangu takmičenja, u tom slučaju, s obzirom da nema profi licencu, Kuzmanović ne bi mogao da trenira ,,bele,,!

   Osim tih nepoznanica, još uvek se ništa ne zna o eventualnim pojačanjima, povratku nekih igrača, koji su ustupljeni lokalnim klubovima  i uključenju dosadašnjih fudbalera podmlatka u prvi tim.

  Jedino je izvesno da su pojačanja iz prošle sezone napustila Pirot, da je Željko Dimitrov dobio ispisnicu i da se  mladi Dimitrije Mijalković , zbog studiranja, seli u Beograd. O Denisu Ristovu još uvek nemamo konačnu potvrdu!

   Ostaje da se nadamo da ćemo u ponedeljak dobiti odgovore na neke od ovih dilema i da će Radnički  početi pripreme na način kako očekuju ljubitelji fudbala u Pirotu.   

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑