AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.07.2018. | objavio Plusonline

0

Radnički startuje, danas, ponedeljak, 9. jula. Kuzmanović novi trener. Vratio se Denis! Glavna dilema ostala!

Pirotski “beli” počinju pripreme danas,  ponedeljak u 17 časova na Stadionu kraj Nišave. Iz sekretarijata Kluba su jutros potvrdjene dve vesti! Aleksandar Kuzmanović se posle 2013. godine, ponovo vraća u  Pirot.

  Denis Ristov je završio fudbalsku “epizodu” u Novom Pazaru i vratio u matični Klub.

    Informacije o eventualnim pojačanjima, povratku nekih igrača, koji su ustupljeni lokalnim klubovima  i uključenju dosadašnjih fudbalera podmlatka u prvi tim saznaćemo danas od zvaničnika Radničkog.

    Željko Dimitrov je napustio Radnički i već postigao gol za Dinamo iz Vranja u trening utakmici.  Mladi Dimitrije Mijalković, zbog studiranja, seli u Beograd.

   Kako će se rešiti rašomonijada  kada je u pitanju dalji status užičke Slobode , od čega bi mogao da zavisi i povratak Radničkog u prvu ligu sačekaćemo još dan dva.

  Gradonačelnik Užica izjavio je juče, citiramo :

    Zdrava Sloboda u Srpskoj ligi!!!

  Kako saznajemo Skupština Slobode, na kojoj će biti doneta definitivna odluka o sudbini Kluba bogate tradicije i brojnim poznatim fudbalerima, najavljena je za utorak 10. jul.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑