AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 29.07.2015. | objavio Plusonline

0

Radnički danas u Soko Banji

Marjan Živković, šef Stručnog štaba Radničkog  odlučio se za fudbalere koji će pojačati  Radnički  ovog leta. Posle višednevnih treninga i utakmica, za Radnički su registrovani Stefan Dimitrijević, igrao u Timočaninu, Danijel Ilić, Moravac Orion, Ivan Disić Balkanski i mladi Nikola Krstić rodjen 1997. godine iz leskovca. Miloš Perić nastavlja karijeru u pirotskom Radničkom , ne kao ustupljen igrač kao do sada, dobio je  ispisnicu od niškog Radničkog.  U Radnički se vratio i  Ilija Tanasković.

Juče su se na prepodnevnom treningu pojavili iskusni Fuad Salihović, najzvučnije pojačanje, igrao u nekoliko prvoligaških timova, Novi Pazar, Radnički Niš, Javor, Sarajevo… i mladi Ivan Jovanović koji je ponikao u Partizanu, a potom igrao za Teleoptik.

 Fuad Salihović

Radnički je četvoricu mladih igrača ustupio zonašima u našem Okrugu. Vladimir Petrović je u Babušnici, a  Vojkan Dimitrov, Marko Ćirić i Dušan Mančić igraće za ekipu novog člana niške zone, pirotskog Jedinstva . Lazar Manić je ustupljen na dvojnu registraciju. Stefan Selimović je otišao u Lebane, a Vojislav Ilić u Mrštane.  Ispisnicu još nije  zatražio Bojan Stamenković. Željko  Dimitrov i Uroš Momić su, takodje, napustili ,,bele,,!

Prema planu trening utakmica, Radnički danas igra sa Ozrenom u Soko Banji. U nedelju, 2. avgusta na Stadionu kraj Nišave gostovaće veoma dobar tim Slivnički geroji iz bugarskog grada Slivnica. Ovo će gostima biti poslednja provera pred  novo prvenstvo.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline