AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 09.03.2019. | objavio Plusonline

0

Puštena u saobraćaj leva tunelska cev tunela „Sarlah“. Iz Pirota prema Nišu kroz industrijsku četvrt i petlje Zapad

Danas oko 13 časova i 40 minuta puštena je u saobraćaj leva tunelska cev tunela Sarlah kojom će se saobraćaj, do daljnjeg, odvijati u oba smera. U saradnji sa saobraćajnom policijom Pirot radnici na Koridoru deset postavili su adekvatnu saobraćajnu signalizaciju. Nakratko je zaustavljen saobraćaj u oba smera, a onda je u pratnji vozila saobraćajne policije počelo odvijanje saobraćaja.

Zbog izmene režima saobraćaja stari tunel kroz Sarlah neće biti u funkciji izvesno vreme. Kod petlje na Kaleu, preko puta benzinske pumpe i skretanja za Bolnicu, takodje, postavljena je saobraćajna signalizacija.

Od danas ako putujete iz Pirota za Belu Palanku i Niš moraćete da koristite petlju Zapad do koje se dolazi Ulicom Nikole Pašića, zatim Saobraćajnicom 1 i alternativnim putem pored Nišave koji vas dovodi do petlje Zapad.  

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline