Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.07.2019. | objavio Plusonline

0

Prvoligaš iz Pirota protiv superligaša iz Surdulice u nedelju u Vladičinom Hanu!

Prvoligaš iz Pirota, povratnik u “elitno društvo 2” u nedelju 14.jula  igra drugu  utakmicu  u okviru priprema za prvenstvo Prve lige.  Ekipa trenera Marka Vidojevića sastaće se sa najjačim rivalom, superligašem Radnikom iz Surdulice.  Ovo će Radniku biti poslednja provera pred početak superligaške sezone. Surduličani su se vratili sa priprema u Sloveniji gde su već odigrali nekoliko utakmica.

  Marko Vidojević , ako je suditi po poslednjim treninzima, polako popunjava “roster”.  Novajlije se već uklapaju u ekipu, atmosfera medju igračima je veoma dobra što je dobra najava da će do početka prvenstva , sve dileme biti razrešene.

Novajlije Kostas, Mirković, golman Šuljagić, Kostić Milutinović i Milenković

 Vidojević ima probleme , bez toga izgleda ne može. Trojica odličnih fudbalera, kapiten  Tolić, Apostolović i Strahinja Petrović povredjeni su, na terapiji su i neće moći , najverovatnije, još nekoliko dana da treniraju. Poseban problem je obnovljena povreda Apostolovića koji će morati, najverovatnije da se ponovo obrati lekarima za dodatnu kontrolu.

 Na treninzima poslednjih dana nije bilo i visokog centafora Stoiceva.

  Postoje problemi kada su u potanju registracije Lazara Manića i Zajića koji su igrali u Djerdapu iz Kladova. Zajić se vratio u Kladovo. Manić trenira u matičnom klubu.  Njihov dosadašnji klub nije voljan da izda ispisnice !

  Na probi je još nekoliko veoma kvalitetnih fudbalera. Za neke su problem ispisnice, a za druge Vidojević još uvek procenjuje jer postoji najava da bi eventualno još jedan ili dva fudbalera došla u Pirot.

–          Još uvek nismo doneli konačne odluke. Problemi su različiti. Veliki je hendikep povreda Apostolovića koju ,,vuče,, još iz  vremena kada je igrao u niškom Radničkom.  Tolić ima otok, dobio je udarac u Kruševcu, Strahinja Petrović je  kao i Tolić na terapiji i na njih neću moći da računam za susret sa Radnikom.  Ostali fudbaleri koji su na probi sutra će igrati u Vladičinom Hanu. Iznenada smo dobili ponudu za Grka Kostasa , koji se dopao, tako da je on  medju fudbalerima koji će braniti boje Radničkom u prvoj ligi. Posle utakmice sa Radnikom, tamo do iduće srede odlučićemo se na koje ćemo fudbalere računati u narednom prvenstvu, rekao je Marko Vidojević.

Posle odlaska Milana Stavela u Katar, formiran je novi Stručni štab .

Stručni štab Bratislav Savić, Marko Vidojević,šef, Nenad Jončić i Ivan Dzunić treneri golmana

 Zbog renoviranja terena u Surdulici  i postavljanja trave, utakmica će se igrati u Vladičinom Hanu. Od 17,30 h.  

  Do početka prvenstva i utakmice sa Radničkim 1923. u Krgujevcu, 3. avgusta,  pirotski prvoligaš  igraće sledeće utakmice :

Timočanin 17.jula, Jagodina 20. jula, Moravac Orion 24.jula i poslednja provera  Dinamo Vranje 27.jula

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline