AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.08.2017. | objavio Plusonline

0

Prvi poraz, posle pet pobeda, Piroćanaca u seriji trening utakmica!

Kragujevac: Radnički 1923 –  Radnički Pirot 1:0      (1:0)

Radnički: Bulajić,Ćiric, Nikolić, Dojkić, B. Mančić, Tolić, Matović, Emeke, Spasić, Živanović , Dimitrov.

Igrali su još Ilić, Petrov, Filipović, N. Mančić, Todorović i Petrović.

Strelac: Petar Gavrilović 42. minut

  Šesta provera pirotskog prvoligaša. Protivnici sve kvalitetniji, iskušenja sve veća. Svaki sledeći meč je prilika za proveru forme tima. Dražen Dukić je na putu da formira standardnu jednaestoricu u kojoj u prvi kolima neće biti kapitena Marka Mančića zbog povrede butnog mišića. Filip Tolić i Davor Petrov su sanirali povrede.

 Domaći Radnički je, posle pravog kraha pre nekoliko godina, kada je “stigao” do Srpske lige, uspeo je da se vrati i sada je na putu potpune fudbalske rehabilitacije. Kragujevčani će ove sezone igrati u Prvoj ligi. U ravnopravnoj igri, domaći su posle kornera, u 42. minutu postigli jedini gol. Domaći fudbaler Petar Gavrilović postigao je gol. Sparno vreme, posebno u prvom poluvremenu, nije dozolilo fudbalerima da pruže bolju igru.

    Piroćanci su imali dve dobre prilike u kojima se našao Željko Dimiitrov, ali realizacije nije bilo.

     Za razliku na ranije mečeve, Dražen Dukić je ovoga puta uveo u igru samo šestoricu igrača. Na poziciji  desnog beka, umesto Anđelkovića, koji se žalio na povredu, igrao je Stefan Ćirić.

   Utisak da su oba tima pružila manje od očekivanog. Očigledno da vremenski uslovi, velika sparina, nisu dozvolili bolju igru.

    Ovo je prvi poraz ekipe Dražena Dukića. Ocena je da je njegov tim mogao bolje. U trening utakmicama, dobro je videti ne samo kvalitete već  slabiju igru. Naredni dani će biti prilika za korekciju svega što je Dukić uočio da nije bilo dobro.

    Prilika je sledeći meč u Jagodini u subotu 12.avgusta.

 

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline