Plus Online Android

AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 24.03.2019. | objavio Plusonline

0

Pronadjeno rešenje za pirotsko naselje Sarlah. Radi se cevovod za odvod otpadnih voda !

Sećate se pre  petnaestak dana, u želji da snimimo kako napreduju radovi na Koridoru kod oba tunela, zatekli smo grupu gradjana koja je negodovala. Odvod kanalizacije je izgradnjom alternativnog puta zatvoren i otpadne vode se vraćaju u njihove domove.

Goran Djurić, predsednik Mesne zajednice razgovarao je sa nama i mi smo reportažu objavili. Potom su bili razgovori sa izvodjačem radova i investitorom, u Gradskoj upravi. Stanovnici ovog Naselja nisu bili optimisti. Medjutim, dogovor tri strane je doneo rezultat.

Svedočili su tome radovi koje smo snimili u subotu oko 14 časova.

  Jedan od stanovnika koga smo zatekli , bio je zadovoljan brzim rešenjeem, ali je  naveo da postoje i još neki delovi naselja koji nisu rešeni.

Treba očekivati da u sklopi svojih radova na sanaciji kolovoza u ovom Naselju, budu pronadjena rešenja i za kuće u ostalom delu Naselja Sarlah

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline