AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 24.03.2019. | objavio Plusonline

0

Pronadjeno rešenje za pirotsko naselje Sarlah. Radi se cevovod za odvod otpadnih voda !

Sećate se pre  petnaestak dana, u želji da snimimo kako napreduju radovi na Koridoru kod oba tunela, zatekli smo grupu gradjana koja je negodovala. Odvod kanalizacije je izgradnjom alternativnog puta zatvoren i otpadne vode se vraćaju u njihove domove.

Goran Djurić, predsednik Mesne zajednice razgovarao je sa nama i mi smo reportažu objavili. Potom su bili razgovori sa izvodjačem radova i investitorom, u Gradskoj upravi. Stanovnici ovog Naselja nisu bili optimisti. Medjutim, dogovor tri strane je doneo rezultat.

Svedočili su tome radovi koje smo snimili u subotu oko 14 časova.

  Jedan od stanovnika koga smo zatekli , bio je zadovoljan brzim rešenjeem, ali je  naveo da postoje i još neki delovi naselja koji nisu rešeni.

Treba očekivati da u sklopi svojih radova na sanaciji kolovoza u ovom Naselju, budu pronadjena rešenja i za kuće u ostalom delu Naselja Sarlah

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline