Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.06.2019. | objavio Plusonline

0

Pripreme Radničkog počinju 1.jula. O transferu i pojačanjima uskoro! Da li se Denis Ristov i Andreja Apostolović vraćaju u Pirot?

Prošlog petka Zoran Nikolić, predsednik  i Marko Vidojević šef Stručnog štaba, dogovorili su saradnju u narednoj sezoni Prve lige.

Prema rečima Marka Vidojevića analiziran je rad tokom prvenstva, učinak svih fudbalera i na osnovu toga razgovaralo se o transfer listi. U Klubu planiraju da većina mladjih igrača trenira s prvim timom, a da  budu ustupljeni zonašima u Okrugu.

Ovih dana biće objavljena transfer lista. Kada se razreše sve dileme oko kadrovske situacije u Klubu, razmatraće se  koliko će igrača, za koje se računa da budu pojačanja, doći u Klub.

O imenima se još uvek ne govori. Nezvanično smo saznali, da je Vidojević ovih dana razgovarao sa Denisom Ristovom. Na  trenizima prošle nedelje vidjen je i Andreja Apostolović, ponikao u pirotskom Radničkom, koji je sa uspehom igrao  u niškom Radničkom,  u  vreme kada je trener bio Milan Rastavac. Apostolović se  oporavljao od povrede i kod Nenada Lalatovića nije igrao. Nišlije će o Andreji Apostoloviću i Petru Ćirkoviću ovih dana doneti odluku. Postoji mogućnost da obojica nastave karijeru u Pirotu!

Pripreme za prvenstvo Prve lige počinju u ponedeljak, 1.jula.

      Najavljena je i sednica Skupštine Kluba.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline