AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 11.06.2019. | objavio Plusonline

0

Pripreme Radničkog počinju 1.jula. O transferu i pojačanjima uskoro! Da li se Denis Ristov i Andreja Apostolović vraćaju u Pirot?

Prošlog petka Zoran Nikolić, predsednik  i Marko Vidojević šef Stručnog štaba, dogovorili su saradnju u narednoj sezoni Prve lige.

Prema rečima Marka Vidojevića analiziran je rad tokom prvenstva, učinak svih fudbalera i na osnovu toga razgovaralo se o transfer listi. U Klubu planiraju da većina mladjih igrača trenira s prvim timom, a da  budu ustupljeni zonašima u Okrugu.

Ovih dana biće objavljena transfer lista. Kada se razreše sve dileme oko kadrovske situacije u Klubu, razmatraće se  koliko će igrača, za koje se računa da budu pojačanja, doći u Klub.

O imenima se još uvek ne govori. Nezvanično smo saznali, da je Vidojević ovih dana razgovarao sa Denisom Ristovom. Na  trenizima prošle nedelje vidjen je i Andreja Apostolović, ponikao u pirotskom Radničkom, koji je sa uspehom igrao  u niškom Radničkom,  u  vreme kada je trener bio Milan Rastavac. Apostolović se  oporavljao od povrede i kod Nenada Lalatovića nije igrao. Nišlije će o Andreji Apostoloviću i Petru Ćirkoviću ovih dana doneti odluku. Postoji mogućnost da obojica nastave karijeru u Pirotu!

Pripreme za prvenstvo Prve lige počinju u ponedeljak, 1.jula.

      Najavljena je i sednica Skupštine Kluba.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline