AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 13.02.2019. | objavio Plusonline

0

Priprema za Samit slobodnih zona Evrope u Skoplju

Sa ciljem pripreme Samita slobodnih zona Evrope koji će biti organizovan u Skoplju, Republika Makedonija u periodu od 2. do 4. maja 2019, održan je sastanak suorganizatora samita, Direktora tehnoloških industrijskih razvojnih zona (DTIDZ) i Slobodne zone Pirot kao Regionalne kancelarije Svetske organizacije slobodnih zona (WFZO).

Samit će okupiti lidere i zainteresovane strane najuticajnijih svetskih slobodnih zona kako bi predstavili najnovija koncepte, modele i dostignuća slobodnih zona kada je u pitanju privlačenje investicija, podrška njihovim korisnicima, kao i njihov uticaja na ekonomski i tehnološki razvoj. 

Na sastanku je dogovoren plan organizacije i agenda Samita slobodnih zona Evrope koji se po prvi put organizuje na području Zapadnog Balkana.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline