AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 13.02.2019. | objavio Plusonline

0

Priprema za Samit slobodnih zona Evrope u Skoplju

Sa ciljem pripreme Samita slobodnih zona Evrope koji će biti organizovan u Skoplju, Republika Makedonija u periodu od 2. do 4. maja 2019, održan je sastanak suorganizatora samita, Direktora tehnoloških industrijskih razvojnih zona (DTIDZ) i Slobodne zone Pirot kao Regionalne kancelarije Svetske organizacije slobodnih zona (WFZO).

Samit će okupiti lidere i zainteresovane strane najuticajnijih svetskih slobodnih zona kako bi predstavili najnovija koncepte, modele i dostignuća slobodnih zona kada je u pitanju privlačenje investicija, podrška njihovim korisnicima, kao i njihov uticaja na ekonomski i tehnološki razvoj. 

Na sastanku je dogovoren plan organizacije i agenda Samita slobodnih zona Evrope koji se po prvi put organizuje na području Zapadnog Balkana.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline