Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 09.08.2019. | objavio Plusonline

0

Prijem za učesnike Medjunarodnog folklornog festivala. Gradonačenik Vladan Vasić: Hvala što ste deo naše kulturne manifestacije

Danas je u Svečanoj sali Skupštine grada upriličen prijem za učesnike 15. Međunarodnog folklornog festivala. Na Festivalu, koji je počeo u sredu 7. avgusta učestvuju ansambli iz Čilea, Francuske, Madjarske, Jermenije, Grčke, Bugarske i naš ansambl Doma kulture. 

Na samom početku prisutnima se obratio direktor Doma kulture Miško Ćirić. On je, najavljujući gradonačelnika Vladana Vasića, istakao da bez pomoći Gradske uprave ovaj Festival ne bi mogao da bude održan. Ćirić se zahvalio svim učesnicima koji su došli u Pirot, medju kojima ima onih koji dolaze iz veoma udaljenih zemalja.

Gradonačelnik Vladan Vasić poželeo je dobrodošlicu svim učesnicima festivala. Gradonačelnik je istakao nekoliko detalja o Pirotu po kojima je prepoznatljiv.  

Posle obraćanja domaćina i gosti su se zahvalili na gostoprimstvu ističući da su jako lepo primljeni i da im se svidja i Festival, grad i ljudi.

Po tradiciji ovo je bila prilika i da domaćini i gosti razmene poklone i da se fotografišu.

Festival se završava sutra, u subotu 10. avgusta koncertom na Omladinskom stadionu i vatrometom. 

 

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline