AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 12.03.2019. | objavio Plusonline

0

Predstavljeni programi razvoja preduzetništva

Regionalna razvojna agencija“Jug“ u saradnji sa Ugovornom okružnom privrednom komorom Pirot danas je predstavila četiri programa za razvoj malih i srednjih preduzeća, preduzerništva i konkurentnosti. Za sredstva mogu konkurisati početnici u biznisu, ali i lica koja žele da unaprede svoje poslovanje. Sastanak sa privrednicima je održan u prostorijama UOPK Pirot.

Menadžerka Sektora za razvoj ekonomije i ljudskih resursa u Regionalnoj razvojnoj agenciji „Jug“, Maja Virijević, kaže da je politika Vlade Srbije da podstiče razvoj preduzetništva i konkurentnosti do sada dala odlične rezultate i da se sa takvom politikom nastavlja.

 

Predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot, dr Dragan Kostić, smatra da je jako važno da se svi zainteresovani za podsticajna sredstva mogu direktno upoznati sa uslovima i obavezama iz ponudjenih programa.

Miljan Tomić je već koristio podsticajna sredstva, razvio lični posao i sada želi da aplicira za nova sredstva kako bi unapredio rad.

 

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline