AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 12.03.2019. | objavio Plusonline

0

Predstavljeni programi razvoja preduzetništva

Regionalna razvojna agencija“Jug“ u saradnji sa Ugovornom okružnom privrednom komorom Pirot danas je predstavila četiri programa za razvoj malih i srednjih preduzeća, preduzerništva i konkurentnosti. Za sredstva mogu konkurisati početnici u biznisu, ali i lica koja žele da unaprede svoje poslovanje. Sastanak sa privrednicima je održan u prostorijama UOPK Pirot.

Menadžerka Sektora za razvoj ekonomije i ljudskih resursa u Regionalnoj razvojnoj agenciji „Jug“, Maja Virijević, kaže da je politika Vlade Srbije da podstiče razvoj preduzetništva i konkurentnosti do sada dala odlične rezultate i da se sa takvom politikom nastavlja.

 

Predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot, dr Dragan Kostić, smatra da je jako važno da se svi zainteresovani za podsticajna sredstva mogu direktno upoznati sa uslovima i obavezama iz ponudjenih programa.

Miljan Tomić je već koristio podsticajna sredstva, razvio lični posao i sada želi da aplicira za nova sredstva kako bi unapredio rad.

 

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline