Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 15.03.2019. | objavio Plusonline

0

Pred odbornicima gradske Skupštine predlog Plana javnog zdravlja grada Pirota za period od 2019. do 2026. godine

Donošenje Plana javnog zdravlja predvidjeno je odredbama Zakona o javnom zdravlju i Zakona o budžetskom sistemu jedinica lokalne samouprave. Grad Pirot, kao i ostali gradovi, ima obavezu da donese ovaj značani strateški dokument. Dokumet je izradjen, kaže Bojan Randjelović, pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu i naćiće se pred odbornicima Skupštine Grada na narednoj sednici, koja će biti održana 22. marta. 

  • Strateški dokument odnosi se na period od 2019. do 2016. godine, ali će na osnovu njega biti sprovodjeni akcioni planovi za kreće periode, kaže Randjelović.

Savet za zdravstvo čine predstavnici heterogenih struktura iz svih segmenata društvenog života, koji su u direktnoj vezi sa ovom problematikom, predstavnici Doma zdravlja, Opšte bolnice, Zavoda za javno zdravlje, lokane samouprave, Kancelarije za mlade, Crvenog krsta, i mnogih drugih institucija. 

 

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline